8tv reobre "El Circ" de Frank Blanco amb un nou plató i entrevista a Gabriel Rufián

"El Circ" (8tv)

La cadena privada de Nicola Pedrazzoli torna de vacances amb molts canvis, nous platós i fitxatges estrella

La nova temporada de 8tv va arrencar aquest dilluns 5 de setembre, tot i que l'estrena dels nous programes arribaran de forma esglaonada. Els primers en tornar van ser el capellà Carlos Fuentes i el seu Opina Cat, el nou programa d'esports Senabre Contraataca i El Circ de Frank Blanco, que durant la primera setmana s'emetrà a les 22h.

A partir del 12 de setembre, El Circ començarà a les 23.15h, coincidint amb l'estrena del programa de Vicent Sanchis i Pilar Rahola que s'emetrà de 21.30 a 23.15h de dilluns a dijous i es dirà El Polígon. També continuaran el Sexual revolution d'Ares Teixidó que salta a la nit dels divendres i diumenge, Economia de guerra de Gonzalo Bernardos els divendres a la nit. Pel que fa als dissabtes a la nit, la cadena estrenarà El Fax de 8tv.

La primera sorpresa de la tarda va ser el nou i espectacular plató del Sanabre Contraataca, res a veure amb el que ens tenia habituats la nova 8tv. Pantalles gegants, taula futurista i amplitud d'espais.

Torna El Circ amb Rufián

Entre els espais més consolidats de la primera temporada de la nova 8tv de Nicola Pedrazzoli, destaca El Circ de Frank Blanco. L'espai va tenir un creixement exponencial, arribant al 2,9% de quota de mitjana al mes de juliol. A principis d'agost Pedrazzoli i Blanco van segellar la renovació del presentador de Mollet, que també el podem veure els caps de setmana al Ya es Verano de Tele 5.

Molt s'havia especulat al voltant del seu futur a la cadena privada catalana i més tenint en compte el seu fitxatge per Tele 5. Uns rumors que Blanco va desmentir: "Molta gent ha donat per fet que marxaria. Tot el contrari: la meva intenció és seguir vinculat a aquest projecte, en el qual crec moltíssim."

La tornada de Blanco a la cadena privada catalana va ser per la porta gran. Va estrenar un nou plató molt més ampli i visual, va entrevistar al líder d'ERC, Gabriel Rufián i va presentar al primer fitxatge de la temporada. Ni més ni menys que la periodista lleidatana i exconsursant del reality de Tele 5, Secret Story, Cristina Porta.

Pel que fa a Rufián, el polític no es va mostrar gaire entusiamat en cap moment i gairebé no va deixar anar cap titular. El que sí va respondre és si serà el candidat a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramanet. "És molt complicat. M'ho estic pensant".

ETIQUETES:

Deixa un comentari