AMB CONTUNDÈNCIA Laura Fa respon al veto al veto de l'entrevista de la filla de la Campos al "Deluxe": "Va ser soporífera"

Laura Fa, Rafa Mora i Kiko Jiménez a "Sálvame" (Tele 5)

La periodista catalana va ser gravada mentre Alejandra Rubio era entrevistada per la seva mare a Tele 5: "No ens interessa ni a nosaltres"

El passat divendres, Tele 5 emetre un Deluxe 'especial. Terelu Campos es va tornar a posar al capdavant del format després de 9 anys. I per aprofitar la oportunitat i les vacances de Jorge Javier Vázquez, la filla de la Campos va tirar cap a casa i va entrevistar a la seva filla Alejandra Rubio. Però una vegada més, l'audiència va demostrar que els afers de les Campos no els interessen. El programa es va estimbar amb un baix 7,5% de quota.

Per si això no fos poca cosa, mare i filla van fer una cosa molt lletja amb els seus companys de feina: van vetar a alguns dels seus tertulians. Es tracta de Laura Fa, Rafa Mora, Miguel Frigenti, Lydia Lozano i Kiko Jiménez. Aquest dilluns a la tarda, Fa, Mora i Frigenti van anar Sálvame i van respondre a la decisió contra ells. A banda, l'espai va emetre unes imatges que havia captat de tres dels 'vetats' en una sala annexa.

La cadena els havia gravat durant l'entrevista per poder captar les seves reaccions sense filtres a les declaracions de la filla de Terelu. Segons el programa, cap d'ells sabia que estaven sent gravats i d'aquí que alguns d'ells es van esplaiar amb absoluta llibertat. La més vehement va ser la periodista catalana que no es va mossegar la llengua.

Laura Fa i els tertulians vetats a "Sálvame"

Laura Fa: "No ens interessa ni a nosaltres"

"A què ha vingut, a fer un favor a la seva mare?", es va preguntar amb ironia Fa, davant la manca de respostes de la filla. Rafa Mora li va respondre que "per una mare es fa el que calgui". "Això deixa com el cul a Terelu", va afegir la col·laboradora.

En un altre moment de l'entrevista, Fa va criticar amb contundència les paraules d'Alejandra Rubio sobre els seus estudis. "Ha fet quatre quatre carreres en un any perquè no sap què fer amb la seva vida". Com així van demostrar les pobres dades d'audiència, la catalana, Fa va afegir que l'entrevista va ser soporífera: "Fixa't que bé ho està fent, que no ens interessa ni a nosaltres".

Tot i això, la periodista catalana va defensar la feina de Terelu com a presentadora. "Va estar millor que la filla que no va donar ni un titular en tota la nit. Li queda molt per aprendre".

La filla respon a Fa

Mentre a Sálvame esverlaven l'entrevista d'Alejandra Rubio, la filla de la Campos va dir-hi la seva a través de xarxes socials, en un missatge clarament dirigit a Laura Fa. "Les seves opinions són un reflex d'ells, no de tu. L'amor propi et fa indestructible".

ETIQUETES:

Deixa un comentari