TARDOR 2022 La data d'estrena dels tres programes estrella de TV3: "El foraster", "Polònia" i "APM?"

Quim Masferrer a 'El foraster' (TV3)

La cadena pública mantindrà una temporada més els seus espais de més èxit a la graella

Amb el final de les vacances d'estiu, molts espectadors es tornen a posar cada nit al davant del televisor per veure els seus programes preferits. A TV3, aquesta tornada serà gradual i els espais de més èxit no arribaran fins a la segona setmana de setembre. Tots, menys el Crims de Carles Porta que no tornarà fins a la tardor.

"El Foraster"

A partir del dilluns 12 de setembre, Quim Masferrer i el seu exitós El Foraster tornaran amb nous episodis per conèixer els petits pobles de Catalunya. El primer municipi que visitarà en aquesta nova tanda serà Verges (Baix Empordà) per ser testimoni del retorn de la festa més esperada del poble. Masferrer viurà al costat dels veïns i veïnes la recuperació de la processó de Setmana Santa, amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, després de dos anys de pandèmia.

"APM?"

El programa de zàping canvia de director, Guillem Sans cedeix el testimoni al fins ara sotsdirector Aniol Florensa. També estrena nou horari, els diumenges a les 13.50h abans del TN Migdia a partir del dia 11 de setembre.

"Polònia"

No serà fins al dijous 15 de setembre quan tornarà un dels programes de més èxit de TV3. Això sí, ho farà amb canvis substancials en els seus personatges. David Olivares (Tomàs Molina) i Mireia Portas (Esperanza Aguirre, reina Sofía) han abandonat el programa. Els dos actors formaven part de l'espai des dels seus inicis l'any 2006.

ETIQUETES:

Deixa un comentari