You are currently viewing <span>PRESENTADORA</span> Ariadna Oltra parla del seu retorn a "Els matins": "Estic enganxada al mòbil i a la informació"
Ariadna Oltra

PRESENTADORA Ariadna Oltra parla del seu retorn a "Els matins": "Estic enganxada al mòbil i a la informació"

La periodista substituirà a Lídia Heredia a partir del 5 de setembre i avança l'horari d'inici del programa a les 8h

A partir del 5 de setembre, la periodista Ariadna Oltra es posarà al capdavant d'Els matins de TV3 en substitució de Lídia Heredia que serà la nova corresponsal de la cadena als Estats Units. Oltra tornarà a un espai que coneix bé i que ja va presentar entre el 2011 i el 2014. Les darreres temporades l'havíem pogut veure despertant Catalunya al TN Matí que s'emetia a partir de les 7h. Ara començarà una hora més tard, a les 8h i acabarà a les 10.30h, quan donarà pas al nou Tot es mou d'Helena Garcia Melero.

Aquest dimecres, la periodista va passar pels micròfons de Catalunya Ràdio per explicar com serà la nova etapa del programa matinal. "Quan em van proposar presentar Els matins, a principis de juny, vaig dir que sí al moment. M'agrada molt aixecar el dia", ha explicat Oltra. "Podré dormir mitja hora més i això és or per a aquells que ens llevem molt d'hora", celebra.

Ariadna Oltra i Lídia Heredia a "Els matins" (TV3)

La periodista reoneix que la seva darrera etapa al TN Matí "va ser un projecte molt exigent en el que patia, però en el que també gaudia molt i això és perillós perquè aquesta adrenalina et pot portar a una espiral complicada".

La periodista és mare de dos nens, el Nil i el Gerard, de cinc i sis anys: "El meu home i jo portem la conciliació fatal. Els meus fills m'han vist per la televisió, saben que sóc periodista però no ho expliquen i no li donen cap tipus d'importància.

En canvi, Oltra reconeix la petició reiterada dels seus fills: "Em diuen: mama deixa el telèfon" i és que segons reconeix la de TV3, "estic molt enganxada al mòbil i a la informació".

Ariadna Oltra, Agnès Marquès i Helena Garcia Melero

Com serà la nova temporada d'Els Matins de TV3?

Sobre com seran els nous Els Matins, Oltra aposta per la continuïtat: "El programa no canviarà molt perquè continuarà sent el matinal de referència que s'ha fet fins ara. No hi serà la Lídia Heredia perquè hi seré jo i això marca una diferència. Començarem amb l'entrevista, la taula d'anàlisi i a partir d'aquí esperem acompanyar a qui ens vulgui veure i escoltar".

Sobre el fet que a partir d'aquest setembre, tres dones liderin els tres principals programes diaris de la cadena pública, Oltra, Melero i Agnès Marquès a la tarda. "Ha costat molts anys que passés això. Estic contenta que la franja de matí i la tarda tindran dones al capdavant i amb poder de decisió".

Deixa un comentari