PARLA CLAR Ricard Ustrell sobre el seu nou programa a TV3: "No hi haurà polítics, no interessen"

Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio

El presentador reconeix que ha rebut moltes crítiques pel seu creixement a la cadena pública: "Som un país molt petit i estem acostumats a veure sempre els mateixos"

Ricard Ustrell fa unes setmanes que va marxar de vacances, però aquest divendres 22 de juliol, reapareixerà a TV3. Ho farà per un motiu especial: acomiadar l'últim programa de Planta baixa als migdies de TV3. A partir del setembre, l'espai s'emetrà a la franja de tarda amb Agnès Marquès al capdavant. Per la seva banda, Ustrell estrenarà El col·lapse, el nou programa de les nits de dissabte a TV3, que ocuparà el buit que deixa el FAQS.

El periodista tot terreny que es troba immers en la preparació del nou programa, també ha estrenat un programa a la Cadena SER durant l'estiu. Es tracta d'Algo pasa, una sèrie de podcasts amb entrevistes en profunditat, on entre d'altres, entrevistarà a la seva àvia de 96 anys. Aquest dimecres, el presentador ha estat entrevistat a El matí de Catalunya Ràdio, on ha parlat sense embuts del seu èxit professional: "A la professió m'odien i em tenen enveja. Creuen que faig programes que no hauria de fer".

Tot i que ha reconegut que hauria seguit una temporada més al capdavant del Planta baixa, el presentador ha reconegut que "la rutina m'acaba matant". "Va sortir la possibilitat de fer un espai setmanal i TV3 em va fer triar. Vaig tenir molts dubtes, però em vaig decantar per l'aventura", ha explicat.

El presentador que ha tingut una carrera fulgurant a la cadena pública (El Suplement, el FAQS i el Planta baixa), ha reconegut haver rebut moltes crítiques de companys i productores. "No és cap notícia. Som un país molt petit i estem acostumats a veure sempre els mateixos. La meva productora (La Manchester) de cop i volta farà dos programes molt importants de TV3, sense ser Mediapro, El Terrat o Minoria absoluta".

Ricard Ustrell

Sobre el nou programa: "Faré una cosa molt arriscada"

"La gent d'entrada, ja es qüestiona com pot ser això. De qui serà amic? Què haurà fet? Doncs treballar i tenir talent que també és una opció", ha afegit. Ustrell, que ha reconegut sentir-se "més còmode" a la ràdio que a la televisió, presentarà un nou espai setmanal a TV3, El Col·lapse, en el que treballaran "més de 100 persones".

"Soc un privilegiat, però vaig començar a la CCMA fa 12 anys, cobrant 150 euros a la setmana. Ara faré una cosa molt arriscada i d'autor. Hi haurà espais de molta incomoditat que em venen molt de gust explorar. Tindrem públic, una banda en directe, col·laboradors molt atrevits, molt divers".

A diferència del FAQS, Ustrell ha explicat que "no hi haurà polítics. No interessen. Si poses un polític la gent marxa".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Matíes

    Em deixa garratibat aquest xicot, com és possible que una persona tan gris puga ser tan odiada i envejada?. No serà que se-ho tindra cregut?, o, a veure si és un geni i jo ne m'en he adonat.

Deixa un comentari