Llucià Ferrer i Marc Ribas en banyador a la platja de Lloret: "Jo hi surto perdent"

Llucià Ferrer i Marc Ribas a Lloret de Mar

Els dos presentadors de TV3 van celebrar l'estiu amb una capbussada a la platja de Lloret de Mar

Són dos dels presentadores estrella de TV3. Llucià Ferrer condueix el concurs Atrapa'm si pots que aquest estiu s'emet cada dia a les 19.50h, i Marc Ribas triomfa al Cuines i el 3 d'agost torna amb nous episodis de Joc de cartes. Però a banda, Ferrer també condueix un programa a Ràdio Flaixbac El Vermut de Llucià Ferrer, on Ribas hi fa una secció sobre cuina.

El Vermut, que s'emet cada dissabte de 12 a 14h, des d'un indret icònic de Catalunya, passen algunes de les cares més conegudes de l'star system català. Per exemple el darrer programa es va fer des de Lloret de Mar amb alguns dels concursants d'Eufòria, entre d'altres. "Avui farem concurs amb els millors banyadors", va començar dient Ferrer dirigint-se al públic que el seguia en directe.

"Em diuen que el Marc Ribas està encallat a la carretera. Doncs que sàpigues que quan arribis tinc una "encerrona" per tu. Estigues preparat i només et dic que tenim el mar aquí a davant", va avançar el presentador. Però Ribas va arribar a temps per fer la seva secció de cuina.

Llucià Ferrer

"Has portat banyador?", va preguntar-li el Llucià. "No, no volia enfonsar-te", va respondre el xef. "Òstia que cabró! A mi no em fa res, no m'enfonsaràs per això. Al final tinc unes preguntes que si no les encertes ens banyarem els dos", va afegir Ferrer.

I així va ser, "Lo prometit és deut!", (el que és promès és deuda), van dir en to de broma el Llucià i el Marc. Els dos van donar la benvinguda a les vacances ensenyant figura i en banyador, com van demostrar amb un vídeo a Instagram. "Aquí ens teniu, jo hi surto perdent molt. Semblo una boia al teu costat!", va dir el de l'Atrapa'm. Aquest va ser el moment:

Llucià Ferrer i Marc Ribas en banyador

ETIQUETES:

Deixa un comentari