TRENCA EL SILENCI Jordi González reapareix a 8tv: "Tornaré a presentar si em donen un projecte que em posi calent"

Jordi González a "El Circ" (8tv)

El presentador que s'ha agafat un any sabàtic, anuncia que tornarà al gener només si li ofereixen un format totalment diferent al que ha fet fins ara

Jordi González ha tornat a la televisió, després de mesos allunyat de les càmeres. El presentador s'ha agafat un any sabàtic "després de 37 anys treballant". Però González va acceptar la invitació del programa El Circ de Frank Blanco a 8tv on va fer un repàs a la seva extens carrera televisiva. Entre d'altres, va recordar formats mítics com Les 1.000 i una de TV3 o els 20 anys del Vitamina N de City TV.

Precisament aquest cap de setmana, González es va reunir amb bona part de l'equip del Vitamina a Barcelona, com així va publicar el col·laborador de 8tv Rocco Steinhäusser. "20 anys després", va escriure a Twitter. "No has de tornar a un lloc on has estat feliç. La nostàlgia no és bona", va dir González sobre si tornaria a fer un programa com aquest.

L'última aparició del català a Tele 5 havia estat com a presentador del debat dels diumenges del reality Secret Story que Tele 5 va emetre a la tardor del 2021, tot i que no va aconseguir bones dades d'audiència. De fet, González va caure derrotat per la sèrie turca Infiel d'Antena 3.

El seu futur professional

González manté un contracte amb Mediaset, tot i que no presenta. "Ara no tinc un programa. Tot ha canviat. Ho decideixen tot la cadena i la productora. Ningú et demana opinió", va explicar. Sobre si es pensa retirar de la televisió, el presentador va dir que si el projecte que li proposen l'engresca tornarà. Tot i això, va reconèixer que "ara que s'ha tancat l'aixeta he vist que estic millor".

"Si arriba un projecte diferent i xul·lo que em posi calent, que voldrà dir que no s'assembla res al que he fet fins ara, sí que tornaré", va explicar.

A crits amb els tertulians

A banda, va repassar alguns dels seus moments més cridaners a la TV. "M'enfado de veritat quan els tertulians criden. Em posen nerviós. No n'han après! Encara no han assimilat que l'espectador no rep el missatge", va criticar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari