SURREALISTA Joaquín Prat s'estrena a "Ya es mediodía" amb una situació insòlita: "Ens veiem en 30 segons"

Joaquín Prat a "Ya es mediodía" (Tele 5)

El presentador ha encadenat la presentació de "El programa de AR" amb el següent programa: "No em fallin"

Tele 5 continua en estat de xoc després de la marxa inesperada de Sonsoles Ónega a Antena 3. La cadena privada es va assabentar d'un dia per l'altre que una de les seves presentadores estrella els deixava i va haver de reaccionar amb rapidesa. L'endemà de l'anunci, el periodista català Marc Calderó es va posar al capdavant del programa Ya es mediodía, en substitució d'Ónega. Però el recanvi va durar només quatre dies i aquest dilluns Joaquín Prat ha donat la sorpresa.

"Ens veiem en 30 segons. No em fallin, que avui debuto", ha anunciat el també presentador de El Programa de Ana Rosa. Prat ha conduit la secció de crònica rosa que s'acaba a les 13.30h, però ha aparegut al cap de pocs segons com a presentador de Ya es mediodía, que dura fins a les 15h. Prat s'ha traslladat del sofà a la taula d'actualitat i successos de Ya es mediodía. "Debuto en aquest sant programa, espero estar a l'alçada d'aquests fantàstics col·laboradors. Tinguin paciència amb mi, però ja m'aniré deixant anar", ha dit només començar.

Amb aquest moviment, el periodista s'ha donat pas a sí mateix en pocs segons, un fet que ha sorprès a molts espectadors. Tele 5 l'ha escollit per rellançar la franja matinal i l'ha alliberat de les tardes de Cuatro, on actualment també presentava un programa d'actualitat. Ana Terradillos, companya seva a la secció de política d'Ana Rosa serà la nova presentadora de Cuatro al día.

Sigui com sigui, la xarxa ha bullit amb el moviment i molts espectadors han coincidit en la desgana del presentador i l'han arribat a comparar amb les darrers intervencions televisives de Jordi González. Que no pateixin, durant el mes d'agost Prat s'agafarà vacances i el català i ex de 8tv, Miquel Valls li agafarà el relleu fins al mes de setembre. Aquest ha estat el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari