NOVA ETAPA El nou director de TV3 aposta per l'entreteniment i el nou Super3: "Volem despolititzar la graella"

Sigfrid Gras a Catalunya Ràdio

Sigfrid Gras, explica en una entrevista a Catalunya Ràdio que el nou canal infantil es posarà en marxa a partir de l'octubre

Fa només unes hores que la CCMA va fer oficial el nomenament del nou director de TV3, Sigfrid Gras. Gras liderarà la televisió pública de Catalunya i aquest dimarts ha presentat el seu projecte en una entrevista a Catalunya Ràdio. "El gran repte que tenim és transformar la nostra aposta digital. Hem de tenir una OTT molt potent i hem de preparar el camí per quan s'acabi la TDT, que serà d'aquí a uns 15 anys".

El nou director també ha explicat que el repte immediat serà posar en marxa el nou Canal Super3 a partir de l'octubre. A banda, també ha anunciat que al gener, es reformarà l'aposta cultural del Canal 33, sempre intentant mantenir el lideratge de TV3.

Una de les línies de treball serà les noves maneres de dirigir-se al públic, Gras n'ha avançat alguns canvis: "Al nou canal Super 3 pensarem els continguts en digital i després els passarem per la televisió convencional. Es tracta d'arribar a tothom i en qualsevol moment".

Canvis imminents: Adéu a la política

Els primers canvis que es notaran a la graella serà pel que f als continguts. "Tenim interès en despolititzar part de la graella i que la base de la informació política se centri en els informatius. Farem un pas més cap a l'entreteniment", ha apuntat Gras.

Pel que fa a les acusacions de ser una televisió independentista, el nou director creu que hi ha hagut crítiques "exagerades" i ha defensat als seus treballadors: "Segur que ens hem equivocat, però la seva professionalitat és immensa".

Cas Dalmases i pressions polítiques

Pel que fa al cas Dalmases, Gras ha explicat que tenen un protocol per casos com aquests entre treballadors, però ara la nova direcció de la cadena està estudiant si el pot aplicar a tot aquella gent que ve de "fora". Preguntat per si els directors reben pressions polítiques, Gras, ha explicat que cap polític està content: "Pressions no, però comentaris sí. Sempre hi ha gent que no s'agrada. Forma part del nostre dia a dia".

Sigfrid Gras és llicenciat en Ciències de la Informació i Màster en Comunicació. L'any 1991 es va incorporar com a redactor a la delegació de Madrid de Catalunya Ràdio. Entre els anys 1995 i el 2001 va ser cap de la secció de Societat i, posteriorment, cap de Política a la redacció de Catalunya Ràdio a Barcelona. El 2016 va ser nomenat adjunt a la direcció de TV3 i director de Continguts i Programes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari