ESPIONATGE El "FAQS" revela nous detalls de La Camarga: "Em van avisar i vaig desmuntar els ordinadors"

Francisco Marco al "FAQS"

Cristina Puig entrevista al detectiu privat Francisco Marco que insinua que un membre del PSC hauria ajudat a Alícia Sánchez Camacho a fer la gravació

Aquesta setmana, el FAQS va canviar el seu dia habitual d'emissió i va canviar la nit de dissabte pel diumenge a causa de la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell. Només queden tres programes i Cristina Puig continua reivindicant el seu espai amb entrevistes sonades per fer créixer l'audiència. Primer va ser l'excomissari Villarejo, després el fill de Jordi Pujol i ara el detectiu privat i exdirector de Método 3, Francisco Marco.

La conversa va arribar pocs dies de publicar-se nous àudios de Villarejo i membres del govern espanyol del PP. Entre d'altres, es confirmaria que Victoria Álvarez (examant del fill gran de Jordi Pujol), hauria format part d'una trama pagada amb fons del Ministeri de l'Interior de Jorge Fernández Díaz. Tot i aquests ingredients, el programa va fer un modest 13,2% i es va veure superat per Supervivientes (15,3%).

Qui ho va encarregar?

Marco va confirmar que l'operació per obtenir informació de la família Pujol va ser iniciativa de l'exlíder del PP, Alícia Sánchez Camacho i una persona vinculada als socialistes, tot i que no va voler revelar el seu nom. "Una persona vinculada al PSC i a Sánchez Camacho és la que ens demana que li deixem la gravadora, ella no s'atrevia".

"Alícia Sánchez Camacho és una mentidera"

L'exdetectiu va explicar que la política del PP seria coneixedora de la gravació al restaurant La Camarga. "És una mentidera compulsiva. Existeixen múltiples proves. Tenim una gravació de Villarejo on ella ho reconeix i una altra amb el Ministre de l'Interior i Eugenio Pino. També tenim un contracte on Camacho em fa xantatge perquè no reveli informació de La Camarga".

"Sabia que m'anaven a detenir"

Marco va explicar que dos dies abans de que la Policia Nacional es presentés a la seu de Método 3 per registrar-la i detenir-lo, una persona el va avisar i va desmuntar tots els ordinadors. "Vaig estar tota la nit desmuntant els ordinadors i quan va arribar la policia no va trobar res". No només això, l'exdetectiu va revelar com agents de la policia espanyola l'havien amenaçat pocs dies abans: "Salva a Alícia (Sánchez Camacho), no xerris o et farem callar".

ETIQUETES:

Deixa un comentari