El contundent gest de Mayka Navarro a Sonsoles Ónega per la seva marxa sobtada a Antena 3

Mayka Navarro i Marc Calderó a "Ya es mediodía" (Tele 5)

La periodista catalana no s'ha tallat i ha enviat un dard a la presentadora després del seu sobtat fitxatge per la cadena rival

El fitxatge inesperat de Sonsoles Ónega que deixa Tele 5 per anar a Antena 3, ha deixat a tothom sense paraules. Els primers, els seus propis companys de Ya es mediodía, que aquest dimarts han reaccionat a la marxa de la seva presentadora. La cadena privada ja ha anunciat que Joaquín Prat, ara a El programa de Ana Rosa, de la mateixa productora de Ya es mediodía n'agafarà el relleu a partir del setembre. Mentrestant, el català Marc Calderó presentarà l'espai durant els mesos d'estiu.

L'anunci de la sortida d'Ónega va arribar per sorpresa. Ningú en sabia res i només la presentadora va deixar anar una subtil pista en acomiadar el programa d'aquest dilluns. "Aquí les llevo", va dir Ónega tocant-se el cor. Poques hores després, saltaria l'anunci més imprevisible. Ho deixa tot i se'n va a la cadena rival. Aquest va ser el seu comiat:

Mayka Navarro imita a Ónega

Aquest dimarts, Calderó ha presentat l'espai que ha comptat amb una connexió amb la periodista de successos de La Vanguardia i TV3, Mayka Navarro. Cal recordar que Navarro ja havia protagonitzat un moment sonat quan no va poder mossegar-se la llengua i va criticar la censura de l'escot de la portaveu del Govern Patrícia Plaja. Navarro ho ha tornat a fer: "Escolta, que m'alegra moltíssim veure't aquí assegut i t'envio un petó molt gran a tu i tot a l'equip".

La periodista ha enviat així el seu suport a l'equip que de la nit al dia s'ha quedat sense presentadora. Però el més rellevant no ha estat això, sinó el detall que s'ha pogut veure al final de la seva intervenció. Mentre Calderó li ha donat les gràcies per les seves paraules, la reportera ha imitat el gest que havia fet Ónega quan va acomiadar el programa. Aquest ha estat el moment que ha estat recollit per molts espectadors:

ETIQUETES:

Deixa un comentari