DEP Commoció a Catalunya Ràdio per la mort d'un històric periodista: "Fins a sempre Dani!"

Dani Badia a Catalunya Ràdio

Dani Badia que havia treballat durant més de 30 anys a l'emissora, ha perdut la vida poques setmanes després del traspàs del seu company Josep Maria Perelló

Commoció al periodisme català. El periodista lleidatà Dani Badia ha mort aquest diumenge després de patir un càncer de pàncrees fulminant. Badia va fer gran part de la seva carrera a Catalunya Ràdio, emissora on va treballar durant més de 30 anys. Casat i amb un fill, el seu darrer projecte va ser impulsar el nou museu del Lleida. Es dona la circumstància que la trista notícia arriba només unes setmanes després del traspàs del seu company i també periodista de la ràdio pública Josep Maria Perelló.

En saber-se la notícia, les mostres de condol no s'han fet esperar. Entre d'altres, la dels seus companys que han omplert la xarxa amb missatges de comiat. "Ells mateixos deien que eren Zipi i Zape. Josep Maria Perelló i Dani Badia. Durant molt anys van portar la secció d'esports de Cat Ràdio a Lleida. Amb el Perelló em moria de riure. Amb el Dani sempre maquinàvem retrovisors. S'han portat poc més d'un mes", ha escrit la periodista Anna Sàez.

Una de les més sentides ha estat la del també periodista lleidatà Carles Porta, que ha explicat la seva darrera conversa amb Badia: "El Dani em va trucar: "Et vull dir adeu, ara que encara puc. M'han trobat càncer de pàncrees, amb afectació a tot arreu. Massa tard per fer res. Em moro. No vull quimio. No sé quant duraré. T'estimo".

Jordi Basté, que durant molts anys havia fet els esports a Catalunya Ràdio també ha publicat unes emotives paraules: "Feia temps que no parlàvem però va trucar per acomiadar-se amb una dignitat i una enteresa que mai podré imitar. Una veu per la història. Fins a sempre, Dani Badia!"

Com no podia ser d'altra manera, els seus companys de l'emissora pública també han fet un sentit homenatge amb un àudio de record de tres documents sonors que exemplifiquen la brillantor de la seva carrera professional a Catalunya Ràdio:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Montse Gimenez

    D.E. P ?

Deixa un comentari