You are currently viewing <span>VÍDEO</span> Carles Costa i Xavi Coral estupefactes en ple TN per la plaga de rates a la Plaça Catalunya de Barcelona
Carles Costa al "TN Vespre"

VÍDEO Carles Costa i Xavi Coral estupefactes en ple TN per la plaga de rates a la Plaça Catalunya de Barcelona

Els dos presentadors van posar cara de circumstàncies, després de fer-se virals unes imatges que mostren els rosegadors campant pel centre de la ciutat

Aquest dimecres, els telenotícies de TV3 van deixar sense paraules a molts dels seus espectadors. "Barcelona: 1.636.700 humans i 259.000 rates". Aquest va ser un dels titulars de l'informatiu. "A la Plaça de Catalunya de dia hi viuen els coloms i de nit hi campen les rates. Hi passa gent a tota hora però no les espanten", va afegir el seu presentador, Xavi Coral.

L'Ajuntament de Barcelona havia explicat que calcula que a la ciutat hi ha unes 259.000 rates i l'equip de TV3 hi va anar per comprovar-ho càmera en mà. I efectivament, van poder gravar els rosegadors al punt més neuràlgic de la ciutat: la plaça de Catalunya, molt freqüentada, sobretot per turistes. "Aprofiten les zones de matolls per cavar-hi nius i en surten constantment per buscar menjar", va dir el reporter del TN.

Aquells espectadors que estaven dinant, segurament els va costar d'empassar el menjar. "Me ha rozado una", va dir una vianant. "És fastigós, no fa gràcia trobar-se rates aquí", va dir un altre.

Titular del telenotícies de TV3

Les cares dels presentadors parlen per si soles

Tot i que l'ajuntament de Barcleona, l'Agència de Salut Pública, l'ASPB, va reconèixer que la convivència amb les rates no s'hauria de produir. La seva responsable va explicar que li preocupa que "es vegin" i que "en principi" estan treballant perquè no acabi suposant un risc sanitari.

Una situació que va deixar amb cara de circumstàncies a molts catalans i també als propis presentadors del TN Migdia, Xavi Coral i al del TN Vespre, Carles Costa. Aquest va ser el moment que ha recollit el periodista Rocco Steinhäusser:

Deixa un comentari