A PAGAR Amazon Prime apujarà la quota gairebé un 40% a partir del 15 de setembre

Amazon Prime Video

La companyia ho justifica per "l'augment de la inflació" i el seu servei passarà a costar 49,90 euros

Amazon Prime ha anunciat aquest dimarts als seus subscriptors que els apujarà la quota a partir del 15 de setembre d'aquest 2022. Així, la nova quota mensual passarà de 3,99 a 4,99 euros, mentre que l'anual augmentarà dels 36 euros actuals als 49,90. Un increment del 25% i el 38,8%, respectivament.

La companyia ha assegurat a través d'un correu electrònic als seus clients que la pujada de tarifes es deu a l'increment general i material dels nivells de cost que suposa l'augment de la inflació. Amazon també ha volgut dstacar que des de l'agost del 2018 no havia incrementat els preus a l'estat espanyol. Aquell any la plataforma va passar de costar 19 euros a costar-ne 36.

L'empresa també justifica el fort augment de la quota amb l'argument d'haver "afegit més entreteniment digital d'alta qualitat, incloent-hi sèries, pel·lícules, música, jocs i llibres". El comunicat d'Amazon recorda als seus subscriptors que "poden consultar els detalls de la seva pròxima data de renovació, modificar el seu pla o cancel·lar la subscripció".

Tot i aquest increment de les quotes, els 49,90 euros que s'hauran de pagar a l'any a l'estat espanyol són força inferiors als preus d'altres països europeus. Per exemple, al Regne Unit el cost és de 95 lliures (uns 110 euros), a Alemanya 89,90 euros i a França 69,90 euros.

ETIQUETES:

Deixa un comentari