You are currently viewing <span>NOVA PROGRAMACIÓ</span> Així serà la nova graella de tardor a TV3

NOVA PROGRAMACIÓ Així serà la nova graella de tardor a TV3

La cadena pública renova els seus programes diaris, Ustrell substitueix al "FAQS" i recupera el late show amb "Zona Franca"

"Us estàvem esperant". Aquest es l'eslògan amb el que la TV3 de Sigfrid Gras, arrencarà la nova temporada a partir del 5 de setembre. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, la cadena pública farà canvis substancials a la graella, alguns dels quals ja hem pogut avançar durant les darreres setmanes. Entre els més destacats hi ha la renovació gairebé total dels seus programes diaris com Els matins, Tot es mou i Planta baixa, que estrenaran presentador, horari, decorat i grafisme. També es recuperarà el xou nocturn amb el nou Zona Franca i Ricard Ustrell substituirà al FAQS amb El col·lapse.

Així, la nova programació començarà a les 6 del matí amb les rodes informatives del 324. A partir de les 8h, Ariadna Oltra (fins ara al TN Matí, que desapareix de la graella), agafarà el relleu a Lídia Heredia al capdavant d'Els matins i començarà mitja hora abans i acabarà també abans, a les 10.30h. Oltra cedirà el testimoni a un renovat Tot es mou, amb Helena Garcia Melero, que deixarà la tarda per encapçalar la franja del migdia fins a les 13.55h, quan donarà pas al TN Comarques.

Ariadna Oltra

La tarda, en mans d'Agnès Marquès

Després del TN Migdia, les sobretaules seguiran com fins ara amb noves receptes del Cuines i les noves trames i personatges de la sèrie Com si fos ahir. La gran novetat arribarà a les 16.40h, quan Agnès Marquès estrenarà el nou Planta baixa, que farà un gir cap a l'entreteniment. A les 20.15h, es mantindrà una temporada més l'Està Passant, tot i que ho farà amb força novetats: s'emetrà de dilluns a dijous i encara es manté la incògnita de si serà amb Toni Soler com a presentador o s'apostarà per un relleu.

Els divendres al vespre, ja no s'emetrà el resum dels millors moments de l'Està passant i s'estrenarà el nou espai Tot són problemes, que girarà al voltant del món de TV3 i els seus protagonistes.

Agnès Marquès

A la nit, apostes segures i un nou late show

Després del TN Vespre, també hi haurà alguns moviments. Els dilluns, Quim Masferrer tornarà a recórrer els pobles de Catalunya amb noves entregues d'El foraster i Carles Porta posarà llum a nous capítols de Crims. Dimarts, es mantindran els documentals del Sense ficció. Dimecres, Marc Ribas encadenarà els programes de la versió d'estiu amb els nous episodis del Joc de Cartes. Per la seva banda, Eloi Vila descobrirà com van viure la guerra Civil els familiars de personatges famosos com Andreu Buenafuente o Albert Om a Quanta guerra!.

Quim Masferrer

Els dijous, tornarà un any més el Polònia i Marta Torné estrenarà una nova temporada del Persona infiltrada. Divendres, serà el torn del cinema amb La gran pel·lícula com fins ara.

La gran novetat arribarà a la franja del late night, on ara es feien les reemissions del Més 324 de Xavier Graset. Després de molts anys, TV3 recupera el xou nocturn amb el Zona Franca de Joel Díaz, de dilluns a dijous al voltant de les 23.30h.

Cap de setmana: s'estrena Ricard Ustrell

El cap de setmana seguiran el Tarda de cine i el concurs de Llucià Ferrer, Atrapa'm si pots. La principal novetat serà el nou programa de Ricard Ustrell, El col·lapse, que ocuparà la franja del FAQS del dissabte a la nit. "Serà un format a cavall entre el late show i el talk show, sense polítics, que no vol dir que no es parli sobre política", apunten des del programa.

Els diumenges a la nit, tornaran els reportatges del 30 Minuts i a continuació, s'emetrà la sèrie danesa Hotel Voramar.

Promo tardor TV3 2022

Deixa un comentari