You are currently viewing <span>RUPTURA</span> Shakira confirma que se separa de Gerard Piqué després de 12 anys
Shakira i Piqué, al juny del 2019

RUPTURA Shakira confirma que se separa de Gerard Piqué després de 12 anys

El blaugrana hauria estat infidel a la cantant colombiana amb una noia d'uns 22 anys

Havien saltat totes les alarmes durant els últims dies i finalment s'han consumat els fets. Després de mesos de rumors i especulacions, tot va saltar pels aires quan aquest dimecres, les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez van revelar al seu podcast Mamarazzis, una possible infidelitat de Piqué amb una jove de 22 anys. I finalment aquest dissabte la parella ho ha confirmat. Gerard Piqué i Shakira se separen després de 12 anys i dos fills en comú, Milan de nou anys i Sasha de set.

De fet, poc després de saltar la notícia, el programa El Circ de 8tv va caçar al blaugrana al seu pis de solter al carrer Muntaner de Barcelona. Quatre dies abans de l'exclusiva de la infidelitat de Piqué, el 28 de maig, Shakira va patir un atac d'ansietat. La colombiana va haver de ser atesa per una ambulància i traslladada a la clínica Teknon de Barcelona, com així va publicar la revista Hola!.

Comunicat de Shakira 

Aquest dissabte, Shakira ha confirmat a través d'un breu comunicat divulgat per l'agència EFE que la seva relació amb Gerard Piqué ha arribat al seu final. "Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres fills, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privadesa. Gràcies per la seva comprensió".

Molt s'havia especulat sobre si la lletra de l'última cançó, Te felicito, es referia al jugador blaugrana. "Per completar-te em vaig trencar en bocins; m'ho van advertir, però no vaig fer cas; em vaig adonar que això teu és fals; va ser la gota que va fer vessar el got; no em diguis el que sents, això sembla sincer, però et conec bé i sé que menteixes; et felicito, que bé que actues, d'això no en tinc cap dubte".

Piqué desbocat

Laura Fa va anar més enllà i va afirmar que té proves que s'ha vist el jugador "desbocat de festa" a Barcelona. Segons, la periodista, Piqué sovintejaria els reservats de les discoteques de la zona alta de la capital catalana com Bling Bling i Patrón acompanyat del seu amic, el també blaugrana Riqui Puig. Als dos llocs, se'ls hauria vist acompanyats d'altres dones.

Deixa un comentari