You are currently viewing <span>INCREÏBLE</span> La portaveu Patrícia Plaja respon a la polèmica del seu escot a TV3: "No ho vaig entendre"
La portaveu del govern, abans i després d'una pausa a TV3

INCREÏBLE La portaveu Patrícia Plaja respon a la polèmica del seu escot a TV3: "No ho vaig entendre"

  • Post comments:1 Comment

La periodista Mayka Navarro havia acusat a la cadena de censura: "De manera incomprensiva ha estat censurada!"

Any 2022 i els pits encara fan por. Almenys això és el que va semblar a ulls de molts espectadors que aquest dimecres van seguir l'entrevista que Els matins va fer a la Portaveu del Govern, Patrícia Plaja. Casualment, l'espai que condueix Lídia Heredia, va estar presentat per Pere Bosch, el seu número dos. La cadena pública havia fet oficial aquest dimarts que Heredia seria la nova corresponsal de TV3 als EUA i l'endemà la presentadora va viatjar a Washington per fer el traspàs amb el seu company.

Bosch va començar l'entrevista pocs minuts després de les 8.30h amb Plaja, vestida amb un escot ben visible. La sorpresa va ser quan després de passar un vídeo d'uns 25 segons, la portaveu va aparèixer amb el top molt més amunt. La brusa que feia pocs segons duia força més avall, de sobte estava fixada ben amunt. I no només això, els rètols que cobrien la zona de la regatera es van multiplicar per la pantalla durant bona part de l'entrevista.

Mayka Navarro esclata en directe

Una de les col·laboradores del programa, la periodista de successos Mayka Navarro, sempre molt directa i vehement, ho va viure en directe. La sorpresa va ser que quan li va tocar fer la seva secció va esclatar. "Haig de fer un petit apunt perquè sino no seré jo. Vull reivindicar la pitrera de la Patrícia Plaja que de manera incomprensiva ha estat censurada. Jo que també tinc molta pitrera reivindico la meva i la de totes les dones que sortim en aquesta televisió. Potser serà cert allò que diu la Rigoberta Bandini: "Por qué dan tanto miedo nuestras tetas?". A mi no me'n fan de por. Ella ha de vestir com li doni la gana i si té pits que els ensenyi!". Aquest va ser el moment:

El programa la va veure "incòmode"

Veient la repercussió que va tenir la decisió dels realitzadors de l'espai, el compte de Twitter d'Els Matins va haver de sortir al pas de les crítiques. Tot i això, no va acabar de convèncer: "Hem resolt una situació que percebíem incòmoda per a l'entrevistada".

Plaja trenca el silenci: "No ho vaig entendre"

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja finalment ha donat la seva versió aquest dijous a la tarda a través d'un comunicat titulat "L'escot no m'incomodava, això sí". Entre d'altres coses, la portaveu ha assegurat que no es va sentir censurada quan, en ple directe, les encarregades del vestuari de TV3 van entrar a pujar-li l'escot. "No vaig entendre què passava i vaig preguntar si se m'havia vist un pit. Però estàvem en directe i no hi havia temps per explicacions. El que queda lar és que la decisió no va ser encertada".

"Ens vestirem com volem, sense demanar permís ni esperar opinió", acaba dient Plaja.

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. sailor

    ESCANDALO!!!!, Esto és un escàndalo…..!, de veritat em costa veure cap escandal amb aquests milimetres de mamellamen d'aquesta honorable dama. Crec més que hi ha PERIODISME RANCI amb ganes de puscar el que no hi ha que ESCANDALO. Pero "asi es si asi os parece" que diria Pirandello que es dedicava a coses serioses. Altres feu …. el que es pot llegir en aquestes planes.

Deixa un comentari