VÍDEOS La polèmica intervenció de Samantha Hudson en un acte del Pride i el ball desfermat d'Ada Colau

Colau i Hudson ballant a l'acte L'Orgullosa 28J

La presentadora de la gala L'Orgullosa 28-J va generar crítiques per demanar el vot per l'alcaldessa en una festa LGTBI

La cantant i activista del moviment LGTBI Samantha Hudson va ser una de les protagonistes de la gala L'Orgullosa del 28 de juny a Barcelona que posava punt i final a la celebració del Pride 2022. La polèmica va arribar quan Hudson, presentadora de l'acte, va animar als assistents a "votar Colau i els partits progressistes" a les eleccions municipals del 2023.

Un comentari que va provocar la denúncia del grup de l'oposició Junts per Barcelona. Un dels seus regidors, Joan Rodríguez va fer públic el vídeo de les paraules de l'activista a Twitter i va exigir a Colau que reveli el cost de l'acte. "Quan ens costarà el seu míting?", es va preguntar.

Aquest dijous, Hudson ha respost a les crítiques en una entrevista a RAC1. "Ningú em va demanar que demanés el vot, va ser el frenesí del moment. A mi m'agrada molt el que ha fet Ada Colau i el seu partit", ha explicat.

Colau balla desfermada a l'escenari

A banda de la petició del vot, un dels altres moments que està generat molts comentaris és quan Colau va pujar a dalt de l'escenari i va ballar amb alguns dels artistes, entre d'altres, amb la mateixa Samantha Hudson. Els vídeos de l'alcaldessa donant-ho tot s'han convertit en virals a les xarxes socials.

ETIQUETES:

Deixa un comentari