EN AUTOCARAVANA La cantant Rebeca i el showman Germán, protagonistes del primer reality de 8tv: "Catalunya Expreshhh"

Rebeca i Germán al "Catalunya Expreshhh" (8tv)

La cadena privada emetrà cada nit a les 21h el nou programa que tindrà lloc en una autocaravana que recorrerà Catalunya

8tv estrena aquesta nit a les 21h, Catalunya Expreshhh, el primer reality en català i que s'emetrà de dilluns a dijous de 21 a 21.30h. Els seus protagonistes seran dos famosos de l'star-system català com són la cantant Rebeca i l'ex de Gran Germano Germán Ramírez. El programa es desenvoluparà en una autocaravana que recorrerà Catalunya.

El trajecte no serà fàcil, perquè disposaran únicament de 8€ al dia. Si no en tenen prou, hauran de buscar-se la vida per menjar, entretenir-se o fins i tot per trobar roba neta. Ah sí, aquesta és una altra: ni maletes amb mudes de recanvi, ni tampoc Internet ni mòbils amb mapes. Són només el Germán, la Rebeca, i els 8€!

Les 8 normes del programa

El concurs constarà de 8 normes:

  1. Viatjareu per tota Catalunya amb una autocaravana superant una sèrie de proves
  2. Tindreu un pressupost limitat cada dia
  3. No dureu més roba que la que porteu posada
  4. Podreu agafar una muda de recanvi
  5. Podreu dur un necesser amb coses de primera necessitat i medicines si és necessari
  6. No disposareu de mòbil, només un analògic en cas d'emergències
  7. Us haureu de guiar amb un mapa físic
  8. Us haureu de buscar la vida per menjar i canviar de roba

Els seus concursants: Germán i Rebeca

  • Rebeca Pous del Toro (Barcelona) va saltar a la fama pel seu tema "Duro de pelar" de l'any 1996. No serà la primera vegada que participa en un reality. L'any 2005 va participar a Aventura en África a Antena 3 i el 2014 va anar a Supervivientes. La seva darrera experiència en un format així, va ser l'any 2020 a La Casa Fuerte 2 de Tele 5.
  • Germán Ramírez (Sabadell) és un col·laborador i showman de programes de ràdio i de televisió. El seu punt àlgid va arribar l'any 2008 com a concursant de Gran Hermano 10, tot i que en va ser el primer expulsat. Més tard, va ser tronista a MyHyV on va acabar protagonitzant una boda en directe. Actualment anima les ones a El matí i la mare que el va parir a Ràdio Flaixbac.

ETIQUETES:

Deixa un comentari