NOVA GRAELLA Així serà el nou programa de Ricard Ustrell a TV3 que substituirà al "FAQS"

Cristina Puig i Ricard Ustrell a TV3

Serà un híbrid entre el talk show i el late night amb públic a plató i banda musical

Ricard Ustrell ja té el vistiplau de la nova direcció de TV3 per tirar endavant amb el seu nou programa que ocuparà el buit que deixarà el FAQS de Cristina Puig els dissabtes a la nit. Així ho han confirmat aquest divendres, fonts de la cadena a elmondelatele.cat. Amb aquest moviment, Ustrell deixarà de presentar el Planta Baixa i se centrarà en la franja de prime time de la cadena pública amb un format d'entreteniment.

Produït per la seva pròpia productora, La Manchester (Quatre gats, Planta baixa), l'espai no arribarà a les pantalles fins després de les vacances d'estiu. Es dona la casualitat que va ser el propi Ustrell qui va estrenar posar en marxar el FAQS l'any 2017, aleshores en ple procés i ara serà qui l'enterrarà amb un nou format que res tindrà a veure amb la política.

16 de juliol, últim "FAQS"

Pel que fa al FAQS, seguirà en antena fins al dissabte 16 de juliol, però ja no tornarà al setembre. Mentrestant, intentarà deixar el llistó ben amunt amb convidats bomba com l'excomissari Villarejo o un dels fills de l'expresident Jordi Pujol, Josep Pujol Ferrusola.

Cristina Puig a la ràdio?

Segons va publicar Mercado2, la presentadora del FAQS podria fitxar per la nova ràdio de Nicola Pedrazzoli, propietari de 8tv. L'italià estaria ultimant la compra de 5 dels 17 pals de SER Catalunya, després de la marxa de Josep Cuní. El directiu tindria la intenció de crear una nova cadena radiofònica, 8Ràdio, que podria estar dirigida per Eduard Pujol o Saül Gordillo, exdirectors de RAC1 i Catalunya Ràdio respectivament, i comptaria amb veus com Cristina Puig o Frank Blanco, estrella de 8TV amb El Circ.

Els tres presentadors del FAQS

Així serà el programa d'Ustrell

El nou projecte de Ricard Ustrell serà un híbrid entre el talk show i el late night, amb entrevistes i convidats poc habituals. Tot i que en un principi havia d'ocupar la nit dels diumenges, finalment s'ha decidit que serà els dissabtes. La proposta ja ha estat aprovada per TV3 i s'espera que els consellers de la nova direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la ratifiqui a la reunió d'aquest dimecres 8 de juny.

L'espai comptarà amb públic a plató i una banda musical i apostarà per les xarxes socials i el consum digital.

Ball de noms

Una de les incògnites que quedaven per resoldre era qui agafaria el relleu d'Ustrell al nou Planta Baixa. El programa passarà a ocupar la franja de tarda al lloc del Tot es mou d'Helena Garcia Melero, que passarà als matins. Al contrari del que s'havia especulat, només tindrà un presentador i entre els noms que sonen amb més força hi ha el de l'actual presentadora del No ho sé de RAC1, Agnès Marquès, mentre que Maiol Roger en serà el codirector. Per la seva banda, Lídia Heredia que abandonarà Els Matins podria ser substituida per Ariadna Oltra.

ETIQUETES:

Deixa un comentari