You are currently viewing Les sèries més destacades de la setmana

Les sèries més destacades de la setmana

Per Toni de la Torre

Claire Danes torna després del final de Homeland amb The Essex Serpent, un drama d'època amb misteri que protagonitza amb Tom Hiddleston. I a més s'estrena Conversations with Friends, una nova adaptació d'una novel·la de Sally Rooney. No us perdeu les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

L'acusació

De què va? Minisèrie alemanya sobre un cas de pederàstia  que sacseja el país. Un total de 25 homes i dones són acusats de dirigir una xarxa de pornografia infantil.
Gènere: Drama
On? Filmin
Quan? Dimarts, 10 de maig

Bendita paciencia

De què va? Tercera temporada d'aquesta comèdia on l'actor Martin Freeman interpreta a un pare que està desbordat pels seus fills.
Gènere: Comèdia
On? HBO Max
Quan? Dimarts, 10 de maig

Cómo conocí a tu padre

De què va? Versió de la mateixa fórmula de How I Met Your Mother. Aquest cop és una dona la que explica als seus fills com va conèixer al seu pare.
Gènere: Comèdia
On? Disney+
Quan? Dimecres, 11 de maig

The Essex Serpent

De què va? Claire Danes i Tom Hiddleston són els protagonistes d'aquesta sèrie que gira al voltant de la llegenda d'una serp mitològica que viu al fons d'un llac.
Gènere: Drama
On? Apple TV+
Quan? Divendres, 13 de maig

Conversations with Friends

De què va? Els protagonistes són dues amigues que tenen al darrere una història que fan amistat amb una parella, que també té els seus conflictes.
Gènere: Drama
On? HBO Max
Quan? Diumenge, 15 de maig

Deixa un comentari