MISTERI RESOLT Josep Rull torna a la presó amb el nou programa de 8tv "Cel·la 61"

Campanya del nou programa de 8tv "Cel·la 61"

El primer programa s'estrena com el més vist de la cadena amb 33.000 espectadors i un 1,5% de quota

Fa uns dies que uns enigmàtics cartells van aparèixer en alguns carrers de Catalunya en què es podia llegir: "Rull, torna a la presó!". Un titular que va generar força rebombori a les xarxes i que va generar tot tipus d'especulacions. El rètol anava signat amb les inicials C61. De què es tracta? Pilar Rahola va fer un crit d'alerta: "Què caram és això?".

Que ningú pateixi, Rull que va estar tancat durant 3 anys, 4 mesos i un dia, només hi torna de visita. Els cartells formaven part d'una campanya de promoció de la cadena privada 8tv per anunciar un nou programa: Cel·la 61, la mateixa on va estar pres a Lledoners. Durant 50 minuts, l'exconseller conversarà cada dimarts a les 21.45h, amb 10 persones amb qui va compartir la presó. Sis presos comuns, dos polítics, Jordi Turull i Carme Forcadell i dos funcionaris de presó.

En el primer programa, Rull va conversar amb l'Ildefonso, un company de la presó i va aconseguir ser l'espai més vist de 8tv amb 33.000 espectadors i un 1,5% de quota, quasi el doble de la mitjana de la cadena (0,8%). Entre els temes que van tractar, van explicar com es compartir lavabo amb persones desconegudes. "A Lledoners hi ha "el muro de la dignidad" que et tapa una mica", va dir el polític.

Però l'arribada a la presó no és fàcil, tal i com va explicar l'Ildefonso sobre el seu pas per La Model: "Vaig entrar en una dinàmica de buscar-me la vida i de negocis tèrbols".

ETIQUETES:

Deixa un comentari