COMÈDIA GAI Carlos Cuevas i Miki Esparbé, protagonistes d'"Smiley", la nova sèrie LGTBI de Netflix

Carlos Cuevas i Miki Esparbé (Netflix)

Produïda per Minoria Absoluta (Polònia, Està passant), narra la història de dos homes i la seva inesperada relació amorosa

Netflix ha anunciat aquest dimecres que ja roda a Barcelona la seva nova comèdia LGTBI. Es tracta d'Smiley, una història d'amor gai, basada en l'obra de teatre de Guillem Clua, que es va estrenar l'any 2012. Produïda per Minoria Absoluta (Polònia, Està passant) comptarà amb dos actors molt coneguts pel públic català com a protagonistes: Carlos Cuevas (Ventdelplà, Merlí..) i Miki Esparbé (El Crac, Cites..).

La plataforma també ha fet públiques les primeres imatges dels seus personatges, encapçalats per la parella Cuevas-Esparbé. Un repartiment que completen Pepón Nieto, Meritxell Calvo, Giannina Fruttero, Eduardo Lloveras, Ruth Llopis i Ramon Pujol (Com si fos ahir). La direcció anirà a càrrec de Marta Pahissa i David M. Porras.

"Smiley és la més gran història d'amor que he viscut mai. I com passa sovint amb les històries d'amor, va començar amb una cosa molt petita i ha anat creixent al llarg dels anys fins a convertir-se en alguna cosa que m'ha canviat la vida", ha afirmat Guillem Clua.

Els protagonistes d'Smiley (Netflix)

Així és Smiley

Cuevas interpretarà a l'Àlex, un jove que acaba de tenir un desengany amorós. L'Àlex s'havia fet il·lusions amb un noi que, al cap de poques setmanes, li ha fet un ghosting de manual. I això no li va sentar bé. Agafa el telèfon i demana explicacions amb un missatge de veu que tindrà conseqüències d'allò més inesperades… perquè li acabava enviant per error a en Bruno (Miki Esparbé), a qui no coneix de res. Aquest innocent primer equívoc és el primer d'una cadena d'esdeveniments que canviarà la vida de l'Àlex i el Bruno per sempre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari