TOT A PUNT Així queda l'ordre d'actuació d'Eurovisió 2022: Chanel serà la número 10

Els presentadors de la Semifinal 2 a Eurovisió 2022

La catalana actuarà en desena posició mentre que República Txeca serà la primera i Estònia tancarà la gala

Chanel actuarà en la desena posició al Festival d'Eurovisió d'aquest dissabte. Així s'ha donat a conèixer després de la Semifinal 2 d'aquest dijous, quan passades les 2.20h de la matinada, s'ha fet el sorteig i s'ha establert l'ordre d'actuacions. La d'Olesa de Montserrat actuarà durant la primera part de la gala. El seu "SloMo" sonarà entre dues balades: Brividi dels italians Mahmood Blanco i De Diepte, de Països Baixos.

Pel que fa als favorits d'aquest any a les apostes, han obtingut una posició avantatjosa. Ucraïna, actuarà la número 12 i Suècia, que s'ha classificat a la Semifinal 2 ho farà al número 20, mentre que el Regne Unit, serà 22è.

Pot tenir alguna influència l'ordre d'actuació? A priori no, i de fet, el jurat acostuma a valorar millor a les de la primera meitat. Tot i que s'acostuma a dir que les actuacions de la segona meitat acaben tenint major puntuacions, l'última guanyadora d'Espanya, la catalana Salomé, també va cantar a la primera meitat l'any 1969.

"We Are Domi", de la República Txeca seran els encarregats d'obrir la Gran Final d'Eurovisió 2022, mentre que Stefan d'Estònia serà qui tancarà el Festival.

Ordre d'actuació complet de la Final d'Eurovisió 2022

 1. República Txeca
 2. Romania
 3. Portugal
 4. Finlàndia
 5. Suïssa
 6. França
 7. Noruega
 8. Armènia
 9. Itàlia
 10. Espanya
 11. Països Baixos
 12. Ucraïna
 13. Alemanya
 14. Lituània
 15. Azerbaidjan
 16. Bèlgica
 17. Grècia
 18. Islàndia
 19. Moldàvia
 20. Suècia
 21. Austràlia
 22. Regne Unit
 23. Polònia
 24. Sèrbia
 25. Estònia

ETIQUETES:

Deixa un comentari