NOVETAT TV3 anuncia l'estrena del canal "Crims" per als amants del 'true crime'  

"TV3 Crims"

"TV3 Crims" es posarà en marxa a partir del 25 d'abril i serà en format digital i de manera temporal

Una setmana abans de la nova temporada de "Crims", TV3 posa en marxa un nou canal exclusiu digital i temporal dedicat a la investigació criminal. Serà aquest dilluns, 25 d'abril, a les 22.05, coincidint amb l'estrena de l'últim capítol de la sèrie "Cucut", que arribarà al seu desenllaç.  

"Crims", el programa de Carles Porta, tornarà el 2de maig amb nous episodis a TV3. Prèviament, per als grans amants del 'true crime', s'estrena a les plataformes digitals (internet, aplicació mòbil i smart tv) un canal pop up dedicat íntegrament al gènere. Què vol dir que sigui pop up? Doncs que només estarà operatiu uns dies: des de dilluns, 25 d'abril, amb l'emissió del darrer capítol de "Cucut", fins al dilluns 2 de maig, coincidint amb l'emissió de "Kevin", el primer cas de la nova temporada de "Crims".

La iniciativa del canal TV3 Crims inclou la reemissió de les dues primeres temporades del programa i d'algunes de les sèries de ficció del gènere com "Nit i dia" o "Moebius". Per altra banda, també es recuperaran diversos documentals i reportatges de crònica negra, com l'emblemàtic "Tor, la muntanya maleïda", fet l'any 1997 per Carles Porta, Josep Maria Domènech i Pol Izquierdo.

Contingut inèdit

El canal oferirà continguts nous, com el programa "Crims i càstigs", una tertúlia amb especialistes del gènere del "true crime" que analitzaran el fenomen. Què és? Quin impacte té a la societat? Quin és el futur del gènere?

Com no podia ser d'una altra manera, també inclourà una extensa entrevista al periodista i escriptor Carles Porta, on parlarà dels moments més destacats dels casos vistos fins ara, avançarà alguns detalls de la nova temporada i explicarà quin és el procés creatiu que hi ha darrere de la producció de cada capítol de "Crims".

Marató de sèries fosques  

"TV3 Crims" recuperarà moltes sèries al llarg de tota la setmana. Cada dia, a primera hora, de 06.00 a 08.00 del matí, s'emetrà la ficció "Crims, la sèrie", amb guió de Jaume Cabré i Manel Bonany, i protagonitzada per Emma Vilarasau.

Més tard, de les 08.00 del matí a les 12.00 del migdia, es podran veure tots els capítols del thriller "Nit i dia". El seguiran "La sala", amb Francesc Garrido com a inspector de policia especialitzat en interrogatoris, i "La fossa", minisèrie on Nausicaa Bonnin es posa en la pell d'una sergent dels Mossos d'Esquadra.

Reportatges de crònica negra

A més de "Tor, la muntanya maleïda", al llarg de tota la setmana es recuperaran també diversos reportatges del "30 minuts" emesos en els darrers anys. A la franja de primera hora de la tarda, es recuperaran els treballs "Les proves del crim", "Operació Omega: cas tancat", "L'última esperança de Paco", "El cos del delicte" i "El final de la cacera". També es podrà veure el documental "Forenses", del "Sense ficció", que mostra des de dins el dia a dia dels professionals de la medicina legal.

ETIQUETES:

Deixa un comentari