You are currently viewing <span>NOVA EDICIÓ</span> "Supervivientes 2022" s'estrena a Tele 5 amb polèmica en un salt de l'helicòpter
Jorge Javier Vázquez a la promo de 'Supervivientes 2022'

NOVA EDICIÓ "Supervivientes 2022" s'estrena a Tele 5 amb polèmica en un salt de l'helicòpter

Kiko Matamoros s'enfada amb Jorge Javier per una broma amb la seva edat i la impossibilitat de saltar des de molt amunt

Tele 5 ja ha arrencat la nova edició de "Supervivientes". El programa, és un dels últims cartutxos que la cadena privada té guardats a la recambra per mirar de reflotar la seva crisi d'audiència. Al març, Tele 5 va fer el seu mínim històric amb un 9,2%. Els reality estarà presentat per Jorge Javier Vázquez, Lara Álvarez, Carlos Sobera i Ion Aramendi, aquest últim s'afegeix a l'equip, en substitució de Jordi González.

Enfrontats abans de començar

Quan encara no havien desembarcat a l'illa, els concursants ja feia dies que convivien en un resort a Hondures. Tot i els luxes dels que encara disposaven, ja s'havien tirat els plats pel cap amb el menjar. El culturista de l'edició, Rubén Sánchez va posar dels nervis a Marta Peñate quan va arrasar amb el bufet de l'esmorzar. Aquest va ser el moment:

Matamoros s'enfada amb el salt de l'helicòpter

Kiko Matamoros havia promès batre el rècord amb el salt de l'helicòpter. Una decisió que es va veure truncada per motius de seguretat i que Jorge Javier Vázquez va aprofitar per fer broma. Uns comentaris que no van agradar gens al concursant. "A veure, Kiko, no et preocupis. T'haig de dir una cosa que no et farà molta gràcia: hem preguntat a professionals i, segons la teva complexió i la teva edat, hem de deixar-te l'helicòpter gairebé arran de l'aigua, per si de cas", va dir el de Badalona.

"Jo crec que era innecessari dir això. Sou una colla de 'cabrons'. M'heu vacil·lat de mala manera", va respondre Matamoros visiblement molest. "Ja el tenim cabrejat des del minut 1 del programa", va afegir el de Badalona.

Els 16 concursants

1. Nacho Palau

Nascut a València, i escultor de professió, va ser parella de Miguel Bosé durant 26 anys i tenen quatre fills fruit de la gestació subrogada. Però des que la relació es va trencar l'any 2018, Bosé només reconeix els dos que tenen el seu ADN i Palau lluita als tribunals perquè reconeguin que tots quatre són germans en igualtat de condicions.

2. Kiko Matamoros

El nom de Kiko Matamoros havia estat en totes les travesses i finalment el col·laborador de 'Sálvame', ha decidit fer el pas. Va fer el salt a la televisió l'any 2002 a programes com 'A tu lado', 'Salsa Rosa' o 'TNT', fins que es va convertir en un habitual de Tele 5. Als seus 65 anys, el veurem saltant des de l'helicòpter i com canvia el seu musculat cos.

3. Ainhoa Cantalapiedra

Nascuda a Biscaia, va ser la guanyadora de la segona edició d''Operación triunfo', l'any 2002, la mateixa en què van participar Beth, (l'escollida per anar a Eurovisió) i Manuel Carrasco.

4. Marta Peñate

Aquesta canària va saltar a la fama l'any 2015 com a concursant de 'Gran Hermano 16'. La seva personalitat la va convertir en una habitual dels realitys de Tele 5: 'La isla de las tentaciones', 'La última tentación' i 'La casa fuerte'.

5. Anabel Pantoja

Aquesta sevillana, és coneguda ser la neboda d'Isabel Pantoja i col·laborada de 'Sálvame'. Al 2014, ja va ser concursant de 'Supervivientes', però va decidir abandonar a les dues setmanes. Ara ho tornarà a intentar.

6. Ignacio de Borbón

Cosí llunyà del rei Felip VI i model de professió. La seva rebesàvia, Enriqueta de Borbón i Parade, va ser duquessa de Sevilla i el seu avi, comte d'Artois, tenia una estreta relació amb Joan Carles I.

7. Mariana Rodríguez

Model veneçolana de 29 anys amb experiència en realities. Va participar a la versió italiana de GH VIP l'any 2016.

8. Charo Vega

Pertany a una de les famílies més cèlebres d'Espanya i sempre ha estat envoltada de famosos. En la seva adolescència es va fer amiga de Carmina i Belén Ordóñez i de Lolita. En la seva joventut també se la va relacionar amb Joan Manuel Serrat.

9. Anuar Beno

Conegut per ser el germà d'Asraf Beno, actual parella de Isa Pantoja. Va fer el salt a la televisió al 2018, quan va exercir de defensor del seu germà a GH VIP.

10. Rubén Sánchez

Nascut a Barcelona el 1982, aquest culturista, vigilant de seguretat i escorta privat, és conegut per tenir una relació amb el periodista del cor Enrique del Pozo, amb qui es porta més de 20 anys. Tots dos es van conèixer al programa de Xavier Sardà "Crónicas marcianas", però l'amor no va sorgir fins fa un any.

11. Ana Luque

Es va donar a conèixer com a defensora d'Olga Moreno al plató de "Supervivientes 2021", en plena polèmica per l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco. Les seves dots televisives la van convertir en una habitual dels debats i ara la cadena privada l'envia a Hondures. La gran incògnita és: qui la defensarà ara a ella?

12. Juan Muñoz

Nascut a Barcelona l'any 1965, aquest humorista va saltar a la fama al costat de José Mota amb qui van crear crear Cruz y Raya, fins que es va dissoldre al 2007. Actualment el còmic no passaria pel seu millor moment econòmic.

13. Alejandro Nieto

Exconcursant de "GH VIP 4" i "La isla de las tentaciones 4" i exparella de Tania Medina.

14. Desirée Rodríguez

Exconcursant de "GH 14" i actriu a la sèrie "Veneno" on interpretava a Paca La Piraña.

15. Yulen Pereira

Capità de la selecció espanyola d'esgrima.

16. Tania Medina

Exconsursant de "La isla de las tentaciones 4" i exparella d'Alejandro Nieto.

Deixa un comentari