SEGON PROGRAMA Jordi Cruz se les té amb un concursant de "Masterchef": "És una marranada"

Jordi Cruz a "Masterchef"

Giraldo acaba expulsat per fer una nova versió del "León come gamba" i marcat per la baixa de tres aspirants després de donar positiu en coronavirus

El coronavirus encara fa de les seves tal i com es va demostrar al segon programa de "Masterchef 10" d'aquest dilluns a La 1. Tres dels seus concursants, Adrián, Julia i Claudia van donar positiu i no van poder participar a la primera prova. "Ens fem un test cada dia", va explicar el xef Jordi Cruz. Els contagiats es van anar reincorporant al concurs a mesura que anaven donant negatiu. Claudia, va ser la primera que ja va poder participar a la prova d'exteriors i Adrián i Julia ho van fer a la prova d'eliminació.

Primera prova

En el primer cuinat de la nit, els aspirants van haver de crear un plat amb la cansalada com a protagonista. La millor va ser María Lo amb el seu bescuit que van qualificar de "deliciós". La resta van ser valoracions negatives i el que es va endur la pitjor part va ser Luismi. "El que has fet és cosí germà de 'León come gamba'. És una marranada", va dir Jordi Cruz.

Prova d'exteriors

En la prova d'exteriors, van viatjar fins a l'Algarve portuguès, on han realitzat un menú per a 100 persones. Com és habitual, ho han fet dividits en dos equips i el vermell, liderat per Lusimi, Patricia, Iván, Eva, Teresa, Giraldo i Julia, va ser el perdedor. D'aquests, Patricia i Luismi van aconseguir ser salvats per Verónica, la favorita de la prova d'exteriors, i així, seguir una setmana més al programa.

Jordi Cruz se les té amb Giraldo que acaba expulsat

Luismi, Teresa, Patricia, Eva, Iván, Julia i Giraldo van tornar a posar-se el davantal per lluitar per la seva continuïtat. Els aspirants van haver de reproduir una de les receptes de Vicky Pulgarín, Aleix Puig i Arnau París (guanyadors de diverses edicions de "Masterchef".

Però tot el protagonisme se'l va endur Giraldo que va mantenir un dur enfrontament amb Jordi Cruz. "Qualsevol nen sap fer una crema", va començar dient-li el xef català, mentre el concursant reia. "No t'ho prens de debò, aquest plat és digne d'expulsió i la teva resposta és de m'és igual. Cal creure en un mateix i alhora ser autocrític", va dir-li Cruz. "No és així!", va respondre Giraldo. Tant és així que els seus companys es van sumar a les crítiques del jurat cap al concursant: "Et falta autocrítica".

Malgrat tot, Giraldo seguia sense entendre el missatge del xef: "Una cosa és que facin una crítica constructiva i una altra que facin burla que ets lent. Si jo penso que no està bé ho diré". Després de la deliberació, els jutges van sentenciar-lo: "L'aspirant que no continua a la nostra cuina és Giraldo".

ETIQUETES:

Deixa un comentari