CAMPIONES TV3 es bolca amb el Barça femení, que podria guanyar la Lliga aquest diumenge

Alexia Putellas

Les jugadores blaugranes seran el plat fort de la setmana de la Dona a la cadena pública

TV3 emetrà un any més, una programació especial amb motiu del Dia Internacional de les Dones, amb el lema #SostresDeVidre. La campanya durarà del divendres 4 fins al diumenge 13 de març, quan arribarà el plat fort amb el duel Barça-Reial Madrid.

Així serà la programació:

A banda de la manifestació del 8 de març, que es podrà seguir, en directe pel 324, la cadena ha preparat diversos programes especials, amb dos partits del Barça femení, com a protagonistes.

Especial per si el Barça guanya la Lliga

Aquest diumenge, a les 11.55, TV3 emetrà en directe el partit entre l'Alabès i el Barça. Les blaugrana tenen el primer match-ball per endur-se el títol, però no depèn de si mateix. Tot i això TV3 i Esport3 tenen a punt un dispositiu especial per si la combinació desitjada es produís.

Perquè el Barça sigui campió, ha de guanyar el seu partit i esperar dos resultats més: que la Reial Societat no guanyi contra l'Eibar, penúltim classificat, i que l'Atlètic de Madrid i el Granadilla empatin en el partit que els enfronta. TV3 oferirà imatges dels dos partits simultàniament amb l'Alabès-Barça. En cas que el Barça es proclamés matemàticament campió, TV3 continuarà la retransmissió amb un postpartit que s'allargaria fins a les 14.30. Si les de Jonatan Giráldez encara no poden cantar victòria, el postpartit s'emetrà per Esport3.

En cas que no arribi l'esperada victòria, el plat fort serà el diumenge 13 de març, amb un programa especial d'11.30 a 14.30h, des de l'estadi Johan Cruyff, per seguir el partit Barça-Reial Madrid, en què les jugadores del Barça es podrien tornar a proclamar campiones de Lliga.

Reportatges

Durant to el mes, el "Sense ficció" emetrà nou documentals fets per dones, amb protagonistes dones o sobre temes que afecten especialment les dones.

El 8 de març, s'estrenarà "I diem prou!", un documental sobre la xacra de les violències sexuals.

15 de març: "El retorn, la vida després de l'Isis", sobre l'infern de cinc dones occidentals que van dedicar al seva joventut a Estat Islàmic i ara volen reconstruir les seves vides al seus llocs d'origen.

22 de març: "Pilarín", sobre la figura de la il·lustradora catalana Pilarín Bayés
29 de març: "Breathe", un documental que dona veu a les internes de la presó Brians 1.

Cinema

A "La gran pel·lícula" de l''11 de març, s'estrenarà "La dona que va davant", protagonitzada per Jessica Chastain i Sam Rockwell, entre d'altres. I el diumenge 13, el "Tarda de cine", també tindrà les dones com a protagonistes amb "Des del Rough" i la mítica "Thelma i Louise".

ETIQUETES:

Deixa un comentari