PIT REIAL Pilar Rahola desfermada a 8tv: "El rei em va tocar la teta i no vaig saber reaccionar"

Pilar Rahola en una aparició recent a 8tv

La periodista també va parlar de la seva passió pel sexe: "Vam trencar la banyera de l'Hotel Ritz"

Pilar Rahola mai passa desapercebuda. Aquest dilluns la periodista va anar al programa de Frank Blanco a 8tv, 'El Circ' i va deixar anar uns quants titulars. Blanco va aprofitar que tenia a Rahola per fer entrar el sofà de les grans ocasions. "Em sento com un reina, però republicana eh. Aquí es pot fer de tot, tot i que ara entre un orgasme físic i un gastronòmic, ja tinc dubtes", va dir la periodista només entrar a plató.

"Com que vull que estiguis relaxada no vull parlar d'actualitat ni de política", va avisar Frank Blanco. "Fas bé, està tot fatal", va respondre Rahola. A banda de parlar de Floquet de Neu i d'Ada Colau, la periodista va recordar el dia que el rei emèrit li va tocar un pit en una trobada a la Zarzuela. "Em va tocar una teta, va fer suc de taronja. Molt desagradable. Jo portava un pin republicà de l'any 32 amb una imatge del Macià. En un moment el rei m va dir: què portes aquí? I em va tocar la teta dient-me que no el portava ben posat".

Frank Blanco i Pilar Rahola

"Em vaig quedar catatònica, incapaç de reaccionar. vaig pensar que no era cap cosa eròtico-festiva, era una demostració de poder. Ell deuria pensar: aquesta tia ve aquí a tocar-me els nassos? Doncs li toco la teta! No vaig saber què dir, ni vaig saber reaccionar", va afegir Rahola.

Pilar Rahola a 'El Circ'

Rahola i el sexe

A Rahola li agrada passar-s'ho d'allò més bé, també, com va demostrar un cop més a 8tv. "A mi m'agrada molt el sexe, però no he pres drogues i he begut molt poc. En aquest sentit he tingut una vida molt tranquila, excepte en les posicions horitzontals, on m'he divertit tot el que he pogut". Cal recordar, que el Robert, el seu marit va revelar en una entrevista amb Albert Om a TV3, que havien trencat quatre llits practicant sexe.

"El Robert és de Navarra i és un homenot. Jo crec que no hi ha cap racó de la casa que no haguem tastat. De vegades, estic fent una truita de patates i em ve per darrera i em fa uns carinyos…". Però no només a la cuina. "Al cotxe també, però fa temps", va dir la col·laboradora del 'FAQS'. La passió desfermada, va arribar a la seva cúspide durant la nit de noces que van celebrar a l'Hotel Ritz de Barcelona. "A la Suite reial, vam fer un reial polvo i no sé que va passar però vam trencar el marbre de la banyera".

ETIQUETES:

Deixa un comentari