Paz Padilla reapareix a TV3 després de ser acomiadada de 'Sálvame': "Tinc la consciència tranquila"

Paz Padilla al 'Tot es mou'

La còmica i presentadora ha anat al plató del 'Tot es mou' després del seu adéu fulminant de Tele 5

El passat dimecres 2 de març, Mediaset va comunicar que havia cessat a l'actriu i còmica, Paz Padilla. El motiu? La presentadora va "incomplir la seva obligació com a presentadora de 'Sálvame' el passat 20 de gener per una disputa sobre les vacunes amb Belén Esteban. Un argument que no haurien convençut a Padilla. Aquest dimecres, la revista 'Semana', va publicar que la còmica hauria decidit anar als tribunals per acomiadament improcedent.

Aquest dijous, Padilla ha sorprès apareixent al programa d'Helena Garcia Melero i Jordi Gil a TV3, el 'Tot es mou'. "Estic amb el meu mànager que anem al programa de televisió 'Tot és mou' perquè estem de promoció", ha dit la presentadora al seu Instagram. L'actriu hi ha anat a presentar el seu llibre i la seva obra de teatre 'El humor de mi vida', sobre com afrontar la mort i que està fent al Teatre Apolo de Barcelona fins al 10 d'abril.

"La gent em diu que com puc vendre la mort del meu marit d'aquesta manera. Se'n riuen, però a mi m'ha salvat la meditació i la física quàntica".

Jordi Gil i Paz Padilla al 'Tot es mou' (TV3)

Però totes les mirades estaven fixades en si Padilla faria referència al seu acomiadament i les polèmiques declaracions sobre les vacunes. Jordi Gil, ha estat l'encarregat de fer l'entrevista. "Tu dius una cosa i la gent et segueix, com allò que vas dir de les vacunes", ha deixat anar el presentador.

Un moment en què Padilla lluny de fugir d'estudi ha respost amb contundència: "Jo torno a dir-ho: No soc antivacunes, no soc negacionista, vaig estar a l'hospital i he passat la Covid dues vegades. Jo el que vaig dir és que no ens confiéssim perquè tinguéssim el passaport o la vacuna, perquè el virus estava allà. Quan a internet enganxen i retallen, fan el que volen, però que tothom es protegeixi i es vacuni", ha afegit.

"Ara he de buscar feina"

"Trobes a faltar la televisió?", ha preguntat Jordi Gil. Padilla no ha defugit el tema: "Però si fa dos dies que l'he deixada, si jo he treballat tota la meva vida. Diuen: "Paz Padilla acomiadada". A qui no l'han fet fora alguna vegada? És normal que en algun moment prescindeixen de tu. Estic amb la consciència molt tranquila de que jo ho he donat tot i ara a buscar feina. Estic 'open to work'".

Paz Padilla a TV3

ETIQUETES:

Deixa un comentari