VÍDEO INÈDIT Les cançons de la 3a gala d"Eufòria'

'Eufòria' (TV3)

El repartiment dels 11 temes que hauran de defensar els concursants del talent de TV3: Des de Meghan Trainor a Oques Grasses

Després de l'expulsió de la Clàudia i la proclamació de l'Estela com la favorita de la gala 2, aquest divendres 1 d'abril, s'emetrà una nova gala d'"Eufòria". El talent musical de TV3, recuperarà a la seva presentadora, Marta Torné, després de la seva baixa per Covid. Per fer més curta l'espera, ja hem conegut quines actuacions podrem veure aquesta setmana. L'encarregat d'anunciar els temes als concursants va ser el coach Daniel Anglès, i alguns, no ho tindran fàcil.

(En gris, concursants eliminats)

Els grups i temes de la gala 3:

Entre els onze temes més destacats hi haurà un altre tema canyero de l'Edu , mentre que el Pedro deixarà les balades i haurà de ballar i cantar a la vegada. Igual que la Mariona, que després de dos temes força tranquils, es posarà sexi amb la nova cançó de Camila Cabello. La Llum deixarà les actuacions espectaculars que ha fet en les dues primeres gales i farà una actuació molt més intimista. El Joan, un amant dels musicals farà un tema d'un musical d'Àngel Llàcer i Manu Guix i la Núria cantarà per primera vegada en català.

Estela i Triquell

Edu, Mariona i Pedro

Llum, Joan i Chung-Man

Scorpio, Núria i Laura

L'actuació convidada serà el grup Porto Bello que interpretarà la seva cançó "Eufòria".

VÍDEO DEL REPARTIMENT DELS TEMES

ETIQUETES:

Deixa un comentari