8tv reformula el '8maníacs' de Miquel Valls que dobla la seva emissió

Miquel Valls

El programa aposta per un to més atrevit i salta a les nits de dissabte amb nous col·laboradors

Hi haurà ampliació

Nou moviment estratègic de 8tv. Segons ha pogut saber aquest mitjà, el '8maníacs' de Miquel Valls es renova i dobla la seva emissió a partir d'aquesta setmana. El programa que fins ara s'emetia cada diumenge de 15.30 a 18.30h, fa un salt endavant i passarà a emetre's els dissabtes a la nit de 21 a 22.50h, amb el nom de '8maníacs after'.

La nova versió 'after', apostarà per un to molt més gamberro i desenfadat i ja es troba ultimant el fitxatge de noves cares i col·laboradors molt potents, per rellançar l'espai i aconseguir fer el seu forat a les nits de dissabte. Els primers convidats de la nova etapa seran: Manu Guix, la cantant Beth i El Tricicle.

Pel que fa a l'edició dels diumenges, es retallarà la seva durada de 17.30 a 18.30h, i mantindrà el nom de '8maníacs' com fins ara. Serà amb la part d'actualitat de la setmana i les notícies sobre els successos més destacats que es produeixen a Catalunya.

ETIQUETES:

Deixa un comentari