48 PÀGINES Rocío Carrasco va al plató d'Ana Rosa i revela el document que ha trobat: "La meva mare ho explica tot"

Rocío Carrasco a Tele 5

La filla de Rocío Jurado ha sorprès amb la seva aparició a 'El programa d'Ana Rosa' per respondre a les paraules de la seva filla Rocío Flores

"En aquest plató vaig treballar de l'any 1999 al 2003 al programa de María Teresa Campos 'Día a día'", amb aquestes paraules, ha aparegut de manera inesperada Rocío Carrasco, al programa d'Ana Rosa Quintana a Tele 5. Un espai on col·labora la seva filla, Rocío Flores.

"Rocío ha vingut moltes vegades a Mediaset, però mai ha estat en aquest plató, un plató que és diferent; perquè en aquest plató s'asseu la seva filla, en el mateix sofà, i en aquest plató es fa 'Ya son las ocho', on col·labora la seva germana Gloria Camila", ha dit el seu presentador Joaquín Prat.

"He trobat un document on Rocío Jurado diu el que pensa"

La primera part de l'entrevista s'ha centrat en parlar del que es podrà veure a la propera entrega de Montealto d'aquest divendres. "He trobat una carpeta amb 48 documents on Rocío Jurado narra en primera persona el que ella ha patit amb l'ésser d'una forma descarnada i l'equip està preparant un document audiovisual que es farà públic aquest divendres. Així que aquest divendres Rocío Jurado parla", ha revelat Carrasco.

"Ha arribat el moment de deixar a Rocío Flores a un costat"

Carrasco també ha parlat de la seva filla Rocío Flores, al mateix sofà on s'asseu cada setmana. "A mi m'encantaria reescriure la meva història. Si ho pogués fer, els meus fills estarien amb mi perquè no hauria comès alguns errors que vaig fer i que vaig assumir. Per exemple l'error de donar-li la custòdia compartida a un psicòpata", ha dit la filla de la Jurado.

"Crec que el que he explicat de l'episodi amb la meva filla, he dit l'imprescindible perquè la història s'entengués. La vaig explicar amb tot el dolor del meu cor, però era l'única manera de que aquests 20 anys que he estat enterrada en vida, malvivint, d'alguna manera es poguessin entendre", ha afegit.

"Com comprendràs per a mi no és un plat de bon gust. D'aquest episodi se'n continua parlant i això l'única cosa que genera és dolor en ella, en mi i en tots. Ha arribat el moment, i jo almenys així ho faré, que a la meva filla se la deixi a un costat. Ja m'agradaria a mi no haver-ho viscut, però ho he hagut de viure", ha lamentat Carrasco.

"Necessito temps"

Arran d'aquest comentari, Prat ha volgut saber si això significa, "una porta oberta" entre les dues. "No em podeu demanar això. Jo no estic capacitada ni emocionalment ni mèdicament, necessito temps per recuperar-me. Tinc esperança que algun dia es posin les coses al seu lloc i que cadascú sigui conseqüent, però necessito temps", ha respost Carrasco.

ETIQUETES:

Deixa un comentari