Miryam Benedited aclareix la seva relació amb Chanel i denuncia amenaces de mort arran del 'Benidorm Fest'

Myriam Benedited

La que va ser membre del jurat per decidir a la representant d'Eurovisió, ha trencat el seu silenci a Cuatro per explicar la seva versió

Aquest dimecres, TVE, finalment va donar a conèixer els resultats del televot i dels membres del jurat al 'Benidorm Fest', que van catapultar per sorpresa a Chanel com a guanyadora per anar a Eurovisió. Les dades lluny de calmar al situació, encara van embolicar més la troca: més del 70% dels teleespectadors havien votat a les gallegues Tanxuguerias i només un 3,97% a Chanel. Unes dades que van situar totes les mirades en el vot del jurat professional que computava un 50% i que va donar la victòria a Chanel.

Molts van especular amb al fet que la coreògrafa i membre del jurat, Myriam Benedited, ja havia treballat amb Chanel en diversos programes musicals com 'Tu cara me suena'. Un fet que va generar polèmica i que molts van relacionar amb un suposat tracte de favor per fer guanyadora a la cubano-catalana.

Aquest dijous, Risto Mejide, ha aconseguit en exclusiva per al seu programa de Cuatro, 'Todo es mentira', l'entrevista més esperada: Myriam Benedited. La coreògrafa ha revelat que ha rebut amenaces de mort cap a ella i la seva família. "Estic al·lucinant amb el que estic vivint. És una bogeria, és ridícul, és absurd. A mi se'm truca per posar a la disposició del Festival els meus coneixements com a coreògrafa i valorar les actuacions d'una forma global, les posades en escena. He fet un milió i mig de programes, de posades en escena, m'he format a fora. Tinc criteri per donar i regalar", ha començant dient Benedited.

"Nosaltres no hem cobrat ni un duro per fer de jurat. No està pagat. Nosaltres hem anat de convidats amb tot el nostre afecte i amb tota la nostra il·lusió", ha afegit. "Jo he estat lliure d'opinar. I és el que he fet. Jo no tinc emoció, ni fanatisme. Jo no sé que han votat la resta dels meus companys", va continuar dient.

'Todo es mentira' (Cuatro)

"No tinc cap vincle amb Chanel"

La coreògrafa també ha aprofitat per desmentir la seva suposada relació d'amistat amb Chanel. "La paraula vinculació ja em sembla desmesurada. Jo amb Chanel tinc la mateixa relació que pràcticament amb tot el certamen. Si no, no seria la professional que soc. És impossible que en 30 anys no hagi coincidit amb tots els ballarins i artistes d'aquestes professió. Chanel només va fer una substitució en un programa en què jo estava treballant l'any 2015-2016. No he tornat a treballar mai més amb ella", ha explicat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari