Jordi Évole descobreix el secret del seu doble: "Vull una prova d'ADN, és clavat"

El doble de Jordi Évole

El presentador de La Sexta explica la història del misteriós anunci en què apareixia amb sobrepès en un gimnàs

El proper diumenge 20 de febrer, torna un dels presentadors de més èxit de La Sexta, Jordi Évole, amb l'estrena de la quarta temporada de 'Lo de Évole'. Ho farà després d'una setmana promocionant les noves entregues de l'espai, que han sorprès pel que es podia veure. Un Jordi molt canviat, amb un gran increment de pes, feia exercici en un gimnàs, mentre es podia llegir: "Sí, és ell, la pandèmia l'ha canviat. Li toca posar-se en forma. Per això ara treballarà el doble". Aquest és el vídeo:

Però el misteri va quedar resolt, pocs dies després: és un tal Paco, el doble del Jordi, i que és calcat a ell. Aquest dijous, Évole ha explicat a RAC1, com va anar la història: "Vaig conèixer a aquest senyor en un vídeo de Tik tok que em van enviar". El de La Sexta, ha dit que desconeixia qui era i el més sorprenent de tot va ser quan va descobrir on viu: "Pensava que hauríem d'anar a Galícia o Ciudad Real a buscar-lo i resulta que viu a Viladecans, a cinc minuts de casa meva".

L'equip del programa el va anar a veure per confirmar la semblança. "És clavat i només ens portem 8 anys", ha dit Évole, que ha afegit en to de broma: "El meu pare ha viscut tota la vida a Cornellà i ha sortit molts cops de festa per Sant Boi i Viladecans…jo vull demanar una prova d'ADN".

El periodista català també ha explicat que la setmana que ve aniran tots dos com a convidats a 'El Hormiguero' d'Antena 3. La filla del doble d'Évole, (el Paco), ha penjat un vídeo explicant com va anar tot plegat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari