TERRIBLE Jordi Basté diu el que tothom pensa sobre 'Soy Georgina': "Em fa molta pena, és curta"

'Soy Georgina' (Netflix)

El periodista ha analitzat el docureality que triomfa a Netflix sobre la vida de la parella de Cristiano Ronaldo

'Soy Georgina', és un dels docurealities del moment de Netflix. Es tracta de 6 capítols de 45 minuts sobre la vida de Georgina Rodríguez (28 anys, nascuda a Jaca), l'actual parella de Cristiano Ronaldo. Estrenada el passat 27 de gener, l'èxit va ser tal, que ràpidament es va situar com el més vist de la plataforma a nivell mundial durant moltes setmanes, i de fet, encara segueix al Top 10.

La vida de l'aragonesa va canviar radicalment el dia que va conèixer al futbolista portuguès a la botiga de Gucci del barri de Salamanca de Madrid, on treballava com a dependenta. Ara es dedica a viure i a demostrar-ho a les xarxes socials on ja compta amb 35 milions de seguidors.

"He estat cambrera, he estat dependenta, he netejat hotels. Ara faig fotos meravelloses, treballo per a a les millors marques, estic fent un reality…", reconeix la noia. "La primera vegada que vaig anar a casa de Cristiano vaig intentar anar a la cuina a buscar un got d'aigua i no sabia per on ficar-me. Vaig trigar mitja hora en tornar al saló perquè em vaig perdre", és una de les perles de Georgina, a la sèrie.

Aquest dimarts, Jordi Basté, ha volgut analitzar el fenomen al seu programa de RAC1, on s'ha mostrat molt contundent: "Em fa molta pena, si es creu tot el que està dient és terrible. Ella no veu com de curta port arribar a ser. És una pobra descarriada de la vida que a tingut la sort d'anar a petar amb aquest tiu (Ronaldo)"

Basté també ha fet referència al seu entorn: "Els seus amics són tòxics, no n'hi ha ni un que valgui la pena. Tots li riuen les gràcies per ser qui és". "El dia que ell la deixi caure, la veurem als realities de Tele 5", ha avisat el periodista, que ha dit a qui veu com la principal víctima: "Qui em fa més pena és el fill gran. Fa uns ulls de trist pobre…".

Hi haurà segona temporada

Després de l'èxit de la primera temporada, Netflix en vol més i ja negocia amb Goergina, rodar nous episodis. En aquest cas, es viatjarà a Manchester, on ara juga Ronaldo i es podrà veure el procés de l'embaràs de bessons que espera la parella. Tot i que Georgina té una via plena de luxes, l'èxit del reality, encara hauria incrementat la seva fortuna. A finals del 2021, la revista Forbes va estimar era d'uns 23 milions d'euros.

ETIQUETES:

Deixa un comentari