El 'Polònia' ja té nou personatge per succeir Casado al PP: Feijóo

Nuñez Feijóo (Queco Novell) al 'Polònia'

El programa d'humor de TV3 ja va pronosticar la crisi amb Ayuso i ara aposta per Nuñez Feijóo amb l'estrena del seu personatge

El 'Polònia' no dona a l'abast. Si fa una setmana la guerra oberta al PP entre Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso pel lideratge del partit, va obligar al programa a refer alguns dels seus gags a cuita-corrents. La crisi dels populars, lluny de refredar-se, ha anat a més i l'actual líder Pablo Casado, ha vist com es quedava sense pràcticament cap suport. Això ha obligat als guionistes del 'Polònia' de TV3 a treballar de valent i és que ara totes les mirades apunten a qui podria ser el nou líder del PP, Alberto Nuñez Feijóo.

Molts han estat els gags referents a l'auge d'Ayuso i la debilitat de Casado. Fa 3 mesos, vam poder veure un esquetx per la nit de 'Halloween', titulat 'Pesadilla en Génova Street'. Díaz Ayuso ja causava terror a la seu de Gènova… Aquest va ser el gag:

ETIQUETES:

Deixa un comentari