Cristina Riba diu qui podria dirigir TV3 i revela el seu somni: "Corresponsal als EUA"

Cristina Riba al 'TN' (TV3)

La periodista presenta el 'TN cap de setmana' al costat de Ramon Pellicer i la seva parella Artur Peguera

Si durant la setmana Toni Cruanyes és el rei de les audiències, als caps de setmana, aquest trofeu se l'enduen els periodistes Cristina Riba i Ramon Pellicer amb els seus Telenotícies. Aquest dilluns, Riba ha concedit una entrevista al digital Comuniació21. Es dona la circumstància que la periodista, és parella d'un company que també apareix en pantalla: el presentador de l'espai dels esports, Artur Peguera.

Riba, nascuda l'any 1980 a Manresa, també va treballar a Nova York com a reportera de RAC1, i diversos mitjans internacionals. Va tornar a Catalunya com a presentadora del 324 i l'estiu del 2017 es va estrenar com a presentadora del 'TN Migdia' amb Carles Prats. Més tard, va fer el salt als caps de setmana al costat de Ramon Pellicer. Una feina que li va permetre trobar l'amor al mateix plató: el conductor dels esports, Artur Peguera de 58 anys i natural d'El Pont de Suert. Riba i Peguera estaven solters i les hores de feina els van acabar unint. "Treballem moltíssimes hores en pocs dies, i això fa que tot sigui molt més intens", ha reconegut la presentadora.

Pellicer, Riba i Peguera al Telenotícies de TV3

La presentadora reconeix que treballar al costat d'un veterà com Ramon Pellicer "és una sort i un referent". A banda, Riba revela qui va ser el seu mestre a TV3. "L'excap d'Internacional Martí Anglada em va dedicar temps per revisar-me els textos i va donar-me molts consells. Li tinc una gran estima, és un dels meus grans mestres", ha reconegut Riba.

Sobre les crítiques reiterades a TV3, la presentadora creu que tot va començar amb l'eslògan 'TV3, la teva.' "Tothom se la sent seva. Se li afegeix el fet que és pública, cosa que provoca que l'exigència ja sigui molt més gran que a qualsevol altra televisió privada. Però s'ha de saber separar les crítiques constructives i aquelles que no aporten res".

Riba també es mulla sobre el nou director de TV3: "Ramon Pellicer seria un bon director. Una altra cosa és que ell volgués ser-ne!".

Futur corresponsal als EUA?

La periodista també parla del seu futur: "Em faria il·lusió assumir alguna vegada una corresponsalia a l'estranger, especialment als Estats Units. Així i tot, ara mateix tinc la vida molt feta a Barcelona, i ho veig lluny. Però no tanco la porta a treballar a l'estranger, ni de bon tros", reconeix Riba.

ETIQUETES:

Deixa un comentari