NOMS POTENTS TV3 anuncia als coaches d"Eufòria'. De 'Factor X' a Atresmedia

Els coaches d''Eufòria' amb el cantant i presentador Miki Núñez (TV3)

El concursant guanyador tindrà l'oportunitat de gravar un disc i participar en algun gran festival del país

TV3 continua desvetllant com serà 'Eufòria', el seu nou talent show musical amb Marta Torné i Miki Núñez, que s'estrenarà a finals del mes de març. Aquest divendres, la cadena ha anunciat el nom dels quatre coaches que s'encarregaran de triar i potenciar el talent dels concursants del programa.

Seran el director musical Jordi Cubino, el coach de veu Daniel Anglès, el coreògraf Albert Sala, i la coach d'interpretació Carol Rovira. Tots quatre assumiran un paper clau durant tot el programa, que comença ja en el procés de càsting, perquè seran els encarregats de fer la tria de participants. Els quatre coaches seran els encarregats d'ajudar a preparar les cançons amb què hauran de brillar sobre l'escenari de TV3 setmana rere setmana.

Albert Sala, Aina Casanovas, Jordi Cubino, Carol Rovira i Daniel Anglès

Carol Rovira, coach d'interpretació

Actriu, cantant i músic, Carol Rovira es va formar principalment a l'Institut del Teatre i va ser la Susi, a "La Riera", però també és coneguda per papers com el de l'Amelia Ledesma al serial "Amar es para siempre" i el seu spin-off "#Luimelia". Actualment, interpreta l'Alicia a la comèdia televisiva "Señor, dame paciencia". A banda d'això, porta a terme el seu projecte musical en què canta temes propis, acompanyada del músic Anthony Ocaña.

"El meu objectiu és que brillin al màxim dalt de l'escenari i que arribin a emocionar l'espectador. Per fer-ho és molt important un espai de confiança i –sobretot– de joc. Si ells estan relaxats i s'ho passen bé, l'espectador també en gaudirà", ha dit Rovira.

Carol Rovira al càsting d"Eufòria'

Albert Salacoach de coreografia

Ha treballat per canals de televisió de mig món i a programes com "Factor X" al Regne Unit i en canals de televisió com Disney Chanel o productores com la Warner Brothers. Actualment viu a Barcelona, on lidera La Caja Negra, un nou estudi que compagina produccions de videodansa i formacions de ballarins i ballarines professionals. En aquest paper de coach, l'assistirà Aina Casanovas, ex-ballarina del Club Super3.

"És la primera vegada que treballo en un programa de la cadena i tinc moltíssimes ganes d'aportar-hi tota la meva experiència de l'estranger i fer que el xou sigui tan explosiu i espectacular com sigui possible", ha explicat Sala.

Albert Sala

Daniel Anglès, coach de veu

Cantant i director escènic, que els espectadors de TV3 recordaran com a jurat al talent show musical "Oh Happy Day".

Jordi Cubino, director musical

Productor musical i compositor amb més de 22 milions de discos venuts a tot el món. Ha treballat en cinema, televisió i en discogràfiques. A més a més de ser el productor del disc més venut cada any a Catalunya, el Disc de La Marató de TV3, també ha produït més de 200 artistes internacionals com ara Laura Pausini, Alan Parsons, David BisbalLuís Fonsi, entre d'altres.

"Acceptar la direcció musical del programa és un honor i un repte alhora. La música és revolució constant i em motiva moltíssim descobrir nous talents, treballar amb gent nova… El futur està en els nous talents joves, i a Catalunya n'hi ha moltissims, tenim un càsting espectacular. Els amants de la música gaudireu moltíssim d'aquest programa", ha dit Cubino.

Miki Núñez al càsting del programa

15 participants

En aquest procés de selecció tindran lloc les audicions dels 91 aspirants a finalistes, i només quedaran quinze participants. Un cop seleccionats els quinze prefinalistes, a partir del tercer capítol, el programa emetrà les gales dels participants i seran els membres del jurat els que hauran de decidir qui passa a la final i qui en queda fora. El concursant que guanyi el programa tindrà l'oportunitat de gravar un disc i participar en algun gran festival del país.

ETIQUETES:

Deixa un comentari