BONA GENT 'El foraster' emociona amb la persona més gran del programa (104 anys) i una prova extrema

La Casimira amb en Quim Masferrer a 'El foraster' (TV3)

En el primer episodi de la nova temporada, Quim Masferrer va acabar fent ràpel amb un presentador del 324

'El Foraster' i Quim Masferrer per fi han tornat a TV3. És la 9a temporada d'uns dels programes més estimats i de més èxit de la cadena. El primer poble que va visitar Masferrer, va ser Mura (200 habitants), a la comarca del Bages i l'èxit va ser total: mig milió d'espectadors (23,0%) i el programa més vist de la nit a Catalunya.

L'èxit va ser tal, que Masferrer ha explicat l'acollida que ha tingut el primer programa en una entrevista amb Jordi Basté a RAC1. "Aquest matí he rebut un missatge de la gent de Mura, dient-me que estan emocionats, que quina passada que el seu poble hagi sortit a TV3", ha dit el de TV3.

La Casimiria, la persona més gran del programa amb 104 anys

Un dels moments més emotius del primer episodi, va ser quan en Quim va conèixer la persona més gran que ha conegut des que fa el programa, la Casimira, amb 104 anys. "Quin és el secret per viure tants anys?", va preguntar Masferrer. "No ho sé, no vaig mai al metge i només em prenc una pastilla per la pressió", va respondre la dona centenària.

Una prova extrema

Però el moment més espectacular va ser quan Masferrer es va haver d'enfrontar a una paret rocosa que ha estat escenari de rodatges cinematogràfics. Després de conèixer a un tal 'Suau', que va dur en Quim amb la seva colla, el de TV3 es va trobar amb un company seu del 324, el presentador del 324, Esteve Soler. "Tot el que vols saber quan ho vols saber", va dir-li en to de broma, i Soler el va animar a fer una baixada en ràpel, que Masferrer va acabar acceptant. Aquest va ser el desenllaç:

Els pobles de la nova temporada

A banda de Mura, Masferrer també visitarà Paüls (Baix Ebre), Sant Llorenç de la Muga (Alt Empordà), una localitat envoltada per gorgues i rius, la Coma i la Pedra (Solsonès), on es troba la coneguda estació d'esquí de Port del Comte, Sant Martí Vell, un poblet a tocar de Girona i les muntanyes de Tivissa (Ribera d'Ebre), un dels municipis més grans de Catalunya.

A banda, s'estrenaran tres comarques que el programa encara no havia visitat: Miralcamp, un mirador privilegiat sobre el Pla d'Urgell, el Montmell (Baix Penedès) i a Sant Ramon, a la Segarra.

Els espectadors celebren el retorn

Amb el retorn de 'El foraster', les xarxes ràpidament es van omplir de missatges de celebració. "Gràcies per tornar", va ser el més comentat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari