A FER CAIXA Polèmica al Benidorm Fest: Qui hi ha al darrera de la victòria de Chanel?

Pregunta del programa 'Opina Cat' de 8tv

El mànager musical Josep Manuel Silva acusa a RTVE de tenir interessos econòmics amb la candidata guanyadora

La inesperada victòria de Chanel al 'Benidorm Fest', segueix portant cua. Aquest diumenge, molts han estat els comentaris i especulacions al voltant del vot del jurat que va catapultar a la cubano-catalana, per davant de les dues favorites pel públic, Rigoberta Bandini i les gallegues Tanxungueiras. Josep Manuel Silva, exconseller de RTVE, advocat i ex-mànager del cantant Álvaro Soler, s'ha convertit en viral arran d'una sèrie de tuits que han generat molta polèmica.

"Qui hi ha darrere de Chanel? Doncs un productor americà de Chicago que ha treballat amb Madonna, Black Eyed Peas o Britney Spears. També Leroy Sanchez que va composar "Voy a quedarme" cançó que va representar a Espanya a Eurovisió amb Blas Cantó. Chanel no és l'autora de la seva cançó", ha escrit el mànager musical. "L'important no és guanyar sinó generar drets per als autors. La decisió del jurat no és gratuïta quan els espectadors apostaven clarament per les gallegues o per la catalana. Sempre és el mateix. En fi", ha afegit.

Aquest diumenge a la tarda Silva, s'ha explicat al programa 'Opina Cat' de Marco Chiazza a 8tv. "El gran negoci d'Eurovisió està en el negoci que fan les televisions amb els drets d'autor. Si ets un artista independent i fas la teva pròpia cançó, com és el cas de la Rigoberta Bandini o les Tanxungueiras, tots els beneficis recaurien cap a elles i no en RTVE ni les discogràfiques", ha explicat el mànager musical.

"TVE ha fet un intent d'obrir la participació de la gent, però després ha acabat apostant pel producte que ells volien que fos el guanyador i ara la gent se sent defraudada perquè pensaven que podien enviar a un artista independent", ha continuat dient Silva.

Josep Manel Silva a 'Opina Cat' (8tv)

Relació amb un membre del jurat

"Han presentat a la Chanel amb un equip de productors al darrera amb la capacitat de canviar de vestuari i fer un gran espectacle. L'actuació de la cubano-catalana semblava l'actuació d'Eurovisió i només era un festival obert a tothom. La resta no tenien diners per canviar de vestuari en 24 hores", ha revelat Silva.

"Si ja sabien que volien que guanyés aquesta artista per què han fet tot això?", s'ha preguntat l'advocat a 8tv. A banda d'això, el mànager també ha tret a la llum la relació entre Chanel i un dels membres del jurat: "Una de les membres del jurat coneixia a la Chanel. Aquesta persona no podia ser neutral". Es tracta de la coreògrafa Myriam Benedited, amb qui Chanel ha treballat a diversos programes de Gestmusic com 'Tu cara me suena'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari