COR CATALÀ Laura Fa a TV3: "Fins que no tinguem la nostra faràndula no serem un país"

Laura Fa a l''APM?' (TV3)

La col·laboradora de 'Sálvame', va participar a l'APM? d'aquest dilluns i va explicar com veu la televisió a Catalunya

La periodista Laura Fa, va ser la protagonista de l"APM?' d'aquest dilluns a TV3 i no va passar desapercebuda. El programa va fer el rècord de la temporada amb 494.000 espectadors i un molt bon 19,1%. L'ex de l''Arucity's', va participar a la secció 'La TV és cultura' i va tornar a reivindicar que "a Catalunya li falta una mica d'alegria. Fem una televisió una mica més de faràndula, de festa. Fins i tot una mica més cutre… Per què no?".

Laura Fa a l"APM?'

Fa també va participar en un Twitch en directe a les 22.45h, amb la periodista Marta Bosch, després de la seva intervenció a l'espai de zàping de TV3. "Jo estic molt d'acord. Per què no muntem un programa de 'salseig' en català?", va dir la de l''APM?'. "Ai per favor, ho demano des de fa tant!…Tu que estàs a dins de TV3 fes alguna cosa! Jo fa molt que ho demano i trobo que quan va desaparèixer l"Arucity's' va quedar un espai d'aquesta premsa del cor com més irònica, més de mirar-nos-ho de lluny que es podria fer. Jo tenia moltes esperances en 8tv… però no acaba d'arrencar", va respondre la col·laboradora de 'Sálvame'.

Laura Fa al Twitch de l"APM?'

"Fins que no tinguem el nostre cor ni les nostres celebrities, no tindrem el nostre país. Comencem a remenar amb qui estan liats els de la sèrie dels migdies a TV3, jo que sé…", va afegir Laura Fa. "Com s'hauria de titular el programa?", es va preguntar la de TV3. "Crec que hauríem d'innovar una mica. Més important que el nom és la gent que podria aparèixer. De cop hauríem de començar a parlar de la Melero, de la Lídia Heredia, si s'han separat…", va respondre Fa

"Això és com posar una gravadora als passadissos de TV3", va respondre la periodista de l'APM?. "Ai sí! M'encantaria. Ara el Cuní amb no sé qui, la Rahola…", va dir entusiasmada Fa. Abans d'acabar, la col·laboradora de Tele 5 va sorprendre, desvetllant com era Belén Esteban: "És la tia més normal de tot 'Sálvame'. Molt generosa, amb la seva personalitat diferent però és guai". Tu sí que ets guai Laura!

ETIQUETES:

Deixa un comentari