L'Alexia Putellas més personal, protagonista d'un especial a TV3: 'La nit d'Alexia'

Alexia Putellas

La capitana del Barça femení analitzarà el seu ascens fulgurant fins a aconseguir la Pilota d'Or al costat de Leo Messi

Alexia Putellas serà la protagonista de la nit de diumenge 9 de gener a TV3, amb l'especial "La nit d'Alèxia". El programa començarà a partir de les 22.05 i inclourà tres documentals sobre la capitana del Barça femení que s'emetran un rere l'altre: "Somni compartit", "Perseguint un somni" i "Somni aconseguit?".

El documental explicarà la història d'Alexia Putellas, una nena que va començar jugant a futbol al pati de l'escola de Mollet i que després d'una treballada trajectòria ha acabat guanyant el triplet -Copa, Lliga i Champions- amb el FC Barcelona. A més, Putellas ha estat la primera jugadora catalana de la història a ser considerada la millor futbolista del món i a rebre la Pilota d'Or, que va dedicar, en un emotiu discurs, a la figura del seu pare, mort ara fa nou anys.

En una llarga entrevista concedida a TV3, la capitana del Barça expressa el seu desig que es normalitzi la igualtat entre els nens i les nenes que juguen a futbol per aconseguir que ningú, mai més, li digui a una nena que no pot jugar. La normalitat arribarà, segons la jugadora, "el dia que no haguem de valorar quantes dones i quants homes hi ha sinó que sigui un fet normal que es valori la persona per les capacitats que té".

Contundent sobre el procés

La capitana no es va mossegar la llengua l'any 2019, quan va sortir la sentència sobre el Procés als líders independentistes i es va posicionar en contra de la resolució dictada: "No és la solució", va escriure al seu compte de Twitter. Putellas també va preguntar-se: "Algú es pensa que així s'ha acabat el problema? Solucions polítiques ja, si us plau!". Una reacció que li va suposar una allau de comentaris crítics.

Un camí llarg i difícil

A "Perseguint un somni" es podran veure presidentes de clubs, entrenadores que reivindiquen un espai en un món ple d'homes, jugadores que s'han hagut de retirar per culpa d'una lesió sense cobrar cap pensió d'invalidesa i futbolistes mares que han hagut de deixar de jugar pressionades pels seus propis clubs.

El documental repassa la trajectòria esportiva de la jugadora blaugrana i ella mateixa desvela alguns detalls del seu dia a dia. A més, inclou un viatge en cotxe des de casa seva fins a l'estadi Johan Cruyff, una sessió fotogràfica de moda, la jornada en què li van concedir la Creu de Sant Jordi, les inacabables sessions de signatures d'autògrafs després dels partits i la Festa del Futbol Català, on va viure una agradable sorpresa que es descobrirà en el programa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari