Així ha estat el retorn de Mari Pau Huguet a TV3

Mari Pau Huguet a la Nit de Reis del 2022

La mítica presentadora i l'ex de 'Masterchef junior', Paula Alòs, van presentar la Cavalcada des de Barcelona

La tarda del 5 de gener és, segurament, una de les més especials de tot l'any per als més petits. Els tres Reis d'Orient es passegen pels carrers de la nostra ciutat o poble i és el moment per intentar entregar-los la carta o per saludar-los. Però aquest 2022, va ser una 'Nit de Reis' molt especial, i els espectadors van poder retrobar-se amb Mari Pau Huguet, una de les cares més estimades de TV3 des de la seva creació.

Mari Pau Huguet es va incorporar a TV3 el 25 d'abril del 1986, amb només 22 anys i va aconseguir el rècord de ser la presentadora amb més hores de televisió en directe. En el seu currículum de programes hi destaquen el "Bon dia, Catalunya", "Com a casa", "L'hora de Mari Pau Huguet", "En directe Mari Pau", "Bojos pel ball", "Crònica d'avui", "Connexions", "En directe" o "Tvist". A banda d'un munt de transmissions com les mítiques campanades on va rebre l'impacte d'una bola de neu i la primera cavalcada de Reis a TV3, l'any 1987 des d'Igualada.

Mari Pau Huguet i la bola de neu a les Campanades de TV3

Ara als seus 58 anys, la presentadora ha estat escollida per conduir una de les nits més especials de l'any. Huguet va ser apartada de les càmeres l'any 2009, quan la directora de TV3 d'aquella etapa, Mònica Terribas, va decidir rellevar-la del seu darrer programa el 'TVist'. Des d'aleshores, la presentadora s'ha fet càrrec del servei d'Atenció a l'Audiència de la cadena pública.

Veterana o experta?

La cadena va decidir apostar per la Mari Pau, tot i que amb la copresentació d'una ex de 'Masterchef Junior' com és Paula Alòs. Els espectadors van poder veure a una Huguet en plena forma i que seguia dominant la pantalla com ningú. En canvi, la jove es va mostrar força nerviosa i fent alguns errors lingüístics com dir "cabalgata", enlloc de "cavalcada". L'ex de 'Masterchef', fins i tot va arribar a definir a la Mari Pau com "una veterana dels directes". "Això de veterana sona una mica malament, és com un eufemisme de dir-me vella", va dir-li Huguet. Però la noia va insistir: "Tu saps que és un directe d'Instagram?". "Sí!, fins aquí hi arribo", va dir la mítica presentadora de TV3.

Mari Pau Huguet i Paula Alòs a TV3

"Mari Pau com ho he fet?", va preguntar la cuinera. "Et preocupa molt això eh… Això ho ha de valorar el director del programa. Però haig de dir que has improvisat i que li has trobat el gust als directes. M'ha agradat molt compartir aquesta estona am tu", va dir Huguet. "Moltes gràcies. Jo crec que l'any vinent ja ho puc fer sola", va respondre la noia.

Els espectadors ho tenen clar: "Es mereix programa propi"

Les xarxes ràpidament es van omplir de missatges celebrant que la Mari Pau havia tornat."Estic emocionadíssim. Acabo de veure que la gran Mari Pau Huguet presentarà la Nit de Reis a TV3. Així sí. Bravo! Gràcies per fer-me tan feliç. Ara entenc per què li diuen la nit més màgica de l'any", va escriure Carlos Sanandrés a Twitter. "Avui, he posat la tele i he sigut feliç! Mari Pau Huguet fa tele, Mari Pau Huguet comunica, Mari Pau Huguet emociona, Mari Pau Huguet és talent, Mari Pau Huguet és humilitat. Espero que aquesta tornada no siga cosa d'un dia", va dir Jaume Borja.

Però l'allau de missatges va arribar fins als mateixos companys de TV3, com Ricard Ustrell, que també va voler deixar el seu missatge de suport cap a la presentadora amb un cor. Des d'aquí també celebrem la notícia, Ben tornada Mari Pau!

ETIQUETES:

Deixa un comentari