RIVALITAT Jorge Javier frena a Lolita per una referència a les sèries turques: "A l'enemic ni aigua"

Jorge Javier Vázquez (Tele 5)

El presentador de Tele 5 va carregar contra Antena 3 per una referència de la cantant a un actor turc

Jorge Javier Vázquez va tornar aquest dissabte a 'Sábado deluxe', després d'unes llargues vacances de Nadal. En plena crisi d'audiència, i a poques hores de que 'Sálvame' reformuli la seva primera hora de 16 a 17, el de Badalona ha protagonitzat una anècdota durant una entrevista a la cantant Lolita. El motiu? Una referència les sèries turques, que el presentador ha vist com cada tarda li disputen el seu lideratge.

Concretament 'Tierra Amarga', que s'emet a Antena 3 cada tarda de 17.45 a 19h, ha aconseguit fer-se amb el lideratge de la franja, un fet inèdit en molts anys de domini absolut de Tele 5. Però Lolita, que també treballa a Antena 3 com a jurat de 'Tu cara me suena', va deixar en xoc a Jorge Javier, quan va declarar-se admiradora de l'actor Can Yaman, protagonista de diverses sèries turques de gran èxit.

"Jo soc de mà agafada. De les pel·lícules aquestes de Can Yaman", va dir Lolita, mentre Vázquez posava cara de circumstàncies. "Escolta, compte, aquí les sèries turques ni s'anomenen", va dir Jorge Javier. "Ah! Perquè són de l'altra cadena…", va respondre Lolita. "Bé, però Can Yaman és universal, o a tu no t'agrada Can Yaman?", va afegir la cantant. "No sé qui és ni ho vull saber. Aquí va començar el mal. A l'enemic, ni aigua!", va insistir el de Tele 5. Però la cantant que treballa a Antena 3, des de fa anys hi va tornar: "Perdona, d'enemic res, que em donen de menjar tot l'any".

"Nosaltres amb Turquia no volem tenir absolutament res", va advertir el presentador, tot i que Lolita seguia burxant en el tema. Per mirar de tancar la polèmica, Lydia Lozano, va intentar calmar al presentador amb un fet que desconeixia: "Can Yaman és de Divinity, Jorge!", un aclariment que va fer rectificar a Vázquez, ja que la cadena forma part del grup Mediaset: "Ah, val… si és de Divinity, sí", va dir el de 'Sálvame'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari