SENSE PARAULES Cristina Pedroche apareix vestida de libèl·lula i amb el cap rapat a les Campanades d'Antena 3

Cristina Pedroche a les Campanades d'Antena 3

Un any més, la presentadora ha aconseguit crear expectació amb un peculiar disseny que no ha passat desapercebut entre els espectadors

Cristina Pedroche, ho ha tornat a fer. La presentadora d'Antena 3 i La Sexta, fa vuit anys que per Cap d'Any aconsegueix ser el centre de totes les mirades amb els seus peculiars looks per acomiadar l'any des de la Puerta del Sol de Madrid.. Al costat d'un desapercebut Alberto Chicote, Pedroche va començar la retransmissió vestida com una libèl·lula i amb un casc al cap.

Chicote i Pedroche a Antena 3

No va ser fins al mateix moment dels quarts, per intentar arrossegar al màxim l'audiència i que no canviés de canal, quan Pedroche, va descobrir el vestit que amagava sota la capa. "Però quina bogeria!", va dir Chicote en veure el look. Segons va explicar la noia, es tractava d'una peça del Museu Manuel Piña, un dels fundadors de la Passarel·la Cibeles, de la col·lecció primavera-estiu del 1991. El model, estava inspirat en la metamorfosi dels insectes i dels rèptils, amb un un disseny futurista en color gris platejat i transparent.

La presentadora també havia especulat amb un nou tallat de cabell durant els dies previs en que apareixia als programes amb una perruca. Finalment, va treure's el casc i va simular haver-se rapat.

Cristina Pedroche sense cabell a les Campanades

Els espectadors no donen crèdit

"No m'ha agradat gens el vestit de la Pedroche Era una disfressa d'escarabat?", va escriure una espectadora. "Mare meva. Quines tradicions es treuen de la màniga. Sembla el posado de la Obregón. Són molt pesats!", va dir una altra. "És la cosa més lletja que he vist en la meva vida", va afegir un tercer. Sigui com sigui, el look no va deixar a ningú indiferent i la xarxa es va omplir de comparacions divertides:

ETIQUETES:

Deixa un comentari