MOLT AVIAT 8tv ultima el fitxatge d'una cara molt mediàtica de TV3 i prepara 3 programes nous

Alguna de les cares de 8tv

El màxim responsable de la cadena privada trenca el seu silenci en una entrevista amb un periodista de RAC1

L'empresari italià, Nicola Pedrazzoli, actual propietari de 8tv, ha trencat el seu silenci aquest dimarts als micròfons de RAC1. El màxim responsable de la cadena, ha anunciat que prepara tres nous programes, nous platós i el fitxatge d'una cara molt coneguda per als espectadors de Catalunya.

Ha estat en una entrevista amb el periodista Rocco Steinhäusser, publicada a Twitter i avançada al programa 'Versió RAC1' de Toni Clapés, on Pedrazzoli ha valorat les dades d'audiència de la nova 8tv com a "molt positius", tot i no passar d'un 0,8% al desembre. L'italià també ha revelat els 3 noms que va intentar fitxar per a 8tv: Mercedes Milá, Josep Cuní i Pepe Navarro.

Nicola Pedrazzoli (Imatge de Rocco Steinhäusser)

TITULARS DEL PROPIETARI DE 8TV, NICOLA PEDRAZZOLI

"Amb Josep Cuní he parlat per saber com era el model de 8tv en l'etapa en que hi feia '8 al dia'. No hem parlat de treballar junts, però qui sap si en un futur…"

"A Pepe Navarro li agradaria molt tornar a fer televisió a Catalunya. Estem parlant amb ell, però no serà aquest any, possiblement serà l'any vinent"

"Soc un fan de Toni Albà, va ser un dels meus primers fitxatges a Tevecat. Però l'audiència que va tenir a 8tv no va ser l'esperada i ara estem estudiant un nou format setmanal i estem mirant què podem fer"

"La setmana del 14 de febrer, haurien de començar 2 o 3 nou programes que estan en fase de proves. Un d'ells serà el nou programa de 'dating' en català presentat per Miquel Serra, 'Tu sí tu no'"

"Aviat tindrem més espai amb nous platós, perquè per fi tindrem una seu de 8tv on estarem tots junts"

"Estem acabant de tancar dos fitxatges més: Un és Bibiana Ballbè, que farà un programa en prime time les nits de divendres a diumenge"

"L'altre gran fitxatge l'estem acabant d'ultimar. És una dona molt coneguda i molt mediàtica per a fer un programa d'actualitat diària"

"Una de les primeres persones amb les que vaig parlar quan el grup Godó em va oferir 8tv, va ser Paolo Vasile (conseller delegat de Mediaset). Vam estar parlant durant hores i dies i em va aconsellar tenir molt clar el fet diferencial de Catalunya respecte d'Espanya, que no és només l'idioma. També creu que una privada a Catalunya té molt recorregut per fer"

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Jaume

    Crec que 8tv té recorregut i podria ser una molt bona televisió inclús podria ser la VTM (Vlaamse Televisie Maatschappij) catalana, però crec que per aconseguir això en l'actualitat no està anant en la direcció correcta.

Deixa un comentari