Tele 5 insisteix en el cas Biondo i anuncia una entrevista als seus pares al 'Deluxe'

Els pares de Biondo a la promoció del 'Deluxe' (Tele 5)

Santina i Giuseppe Biondo aniran al programa d'aquest dissabte, per a "aportar les proves de l'assassinat del seu fill", segons anuncia la cadena privada

La mort del càmera de 'Supervivientes, Mario Biondo, torna a ser notícia, després que el 30 de maig del 2013, aparegués sense vida al seu domicili de Madrid. El 16 de juliol de 2013, només 47 dies després, la justícia espanyola va determinar que es tractava d'un suïcidi. Tot i això, tant la família del càmera, com la justícia italiana han mantingut oberta la seva investigació, sota sospites que es va tractar d'un "assassinat".

Durant aquesta setmana, els canals de Mediaset (Tele 5 i Cuatro), han farcit la seva graella amb analistes opinant al voltant del cas i Risto Mejide, va poder entrevistar a la mare del càmera, que va reiterar que no creu en el suïcidi del seu fill. L'endemà, 'Sálvame', va insistir en el cas, i va fer una recreació de l'autòpsia a plató, amb un maniquí tombat sobre una llitera i tapat per una manta blanca com les que s'utilitzen en les morgues.

Tele 5, orfe de contingut, vol mirar d'estirar el xiclet i ha anunciat que aquest dissabte 4 de desembre, els pares del que va ser marit de la presentadora Raquel Sánchez Silva aniran a 'Sábado Deluxe'. Serà la primera vegada que els pares de Biondo vagin a un plató de la televisió espanyola, que sempre han denunciat que s'havia imposat el silenci, a diferència del que ha passat a Itàlia. Allà, ha estat un tema recurrent en programes i tertúlies. La família assegura tenir les "proves" que al seu fill "l'han matat".

De moment, han aconseguit que el cas no quedés arxivat, després de presentar una demanda contra el metge responsable de practicar les tercera autòpsia. Va ser al 2018, quan el cos de Biondo, va ser exhumat a petició de la família per a tornar a examinar el cadàver. Els informes van aixecar polseguera en comprovar que les mostres analitzades pertanyien a unes restes mortals d'una altra persona.

Raquel Sánchez Silva contra la família

L'expresentadora de Tele 5 i exparella de Biondo, va presentar una demanda per "delicte d'amenaces, odi, calúmnies i injúries" contra la família de Biondo el novembre de 2020. La presentadora va afirmar que estava sent víctima d'una "autèntica campanya d'assetjament", sobretot, a través de xarxes socials des de l'any 2014.

ETIQUETES:

Deixa un comentari