HA PASSAT Polèmica pel que s'ha vist a un programa de l'Esport 3: "Això és real?"

Xavier Valls a 'Onze' (Esport 3)

El presentador Xavier Valls i un tertulià del programa 'Onze', van fumar shisha durant l'emissió d'aquest dimarts

Sorpresa i incredulitat pel que s'ha vist al canal Esport 3. Va ser durant l'emissió de la tertúlia esportiva 'Onze', presentada per Xavier Valls, d'aquest dimarts. "Hi ha jugadors del Barça que fumen shisha", havia dit el periodista Sique Rodríguez en anteriors edicions del programa. Davant d'això, l'espai va decidir entrar una shisha al plató del programa amb un especialista, per explicar com funciona.

Un especialista en shisha, fumant al plató de l'Esport 3

"No és tan dolent com el tabac", va dir un dels tertulians. "Això estem dient que és bo eh?", va respondre una altra tertuliana. "Aviam no és tabac", va afegir Xavier Valls. Un comentari que va reiterar l'especialista convidat de la shisha: "Té sabor a mango i a pinya, no és com el tabac d'una cigarreta".

"Prova-ho!", va llançar el presentador a un dels seus tertulians, que sense dubtar-ho va intentar fumar. "Jo també ho vull provar, tot i que no he fumat mai", va dir més tard Valls. "Si un jugador del Barça està una estoneta amb això no et sembla bé?", va comentar després d'haver fumat la shisha. "En la justa mesura tot és bo, el problema són els excesos", va respondre Sique Rodríguez, tot i que va afegir: "Saps què passa? que estem en una tele pública i hi ha coses que no puc dir". "No les diguis", va dir-li Valls en directe.

"Deixeu-me recordar que això és una cosa absolutament inòcua, perquè m'estan recordant que no es pot fumar als platós de televisió" "Encara em menjaré la querella jo", va respondre Rodríguez. "No, no, això és vapor d'aigua amb uns aromes", va dir Valls.

Incredulitat a les xarxes

"En serio? Ja només falta que es prenguin unes cerveses al sofà", va dir un espectador a Twitter. "No sé de què va, però no sé m'acut cap contingut de televisió que justifiqui això en una tele pública", va respondre un altre. "Això és real?", va afegir un tercer.

"Deien que la shisha no es dolenta per la salut, lo que no té es nicotina, pero diria que, pel pulmó, és més dolenta que el tabac. Estàs fumant un carbó, tal qual, com si et fiques a inhalar una barbacoa", va escriure un altre espectador.

També hi va dir la seva el compte de Twitter @tornada3XL: "Fa gairebé 10 anys, uns alts dirigents van tancar el 3XL per no voler reduir les hores de l'Esport3 de 24 a 12 i, ara mateix, uns altres no el volen recuperar, en part, pel mateix motiu. A sobre, fa 12 anys, uns tercers van decidir que el 3XL es deixés d'emetre en horari diürn".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Antoni sala

    Fem cagarel-la per tot, la cuestión es fer noticies….i sortir a la foto……

Deixa un comentari