Paz Padilla la fa grossa i carrega contra les vacunes: "No serveixen per a res"

María del Monte i Paz Padilla a Instagram

La còmica va sorprendre amb el seu discurs en un directe d'Instagram amb Anne Igartiburu i María del Monte

Paz Padilla s'ha tornat a posar en un bon embolic. Aquest dimecres, la còmica va fer un directe a Instagram amb dues presentadores que faran les Campanades a La 1 i Canal Sur: Anne Igartiburu i la cantant María del Monte. Padilla, que acabava de revelar que s'havia contagiat per segona vegada de la Covid-19 i s'havia quedat a un pas de no poder fer les Campanades de Tele 5, va sorprendre amb un polèmic discurs sobre les vacunes.

Tot va sorgir arran d'una pregunta sobre si s'havia posat les dues dosis de la vacuna i Padilla va etzibar una sorprenent resposta: "Si és que és igual, les vacunes no serveixen per a res", una frase que a continuació tractava d'explicar amb afirmacions qüestionables i dades imprecises.

"La vacuna és una proteïna que et posen, la Spider, que és per on entra el virus. Però és la del 'bitxo' de Luján i ara ha mutat, ara tenim la 'Oritrón' i ja no entra per la porta, sinó que ho fa per la finestra", va explicar la còmica.

María del Monte posa cara de circumstàncies durant el discurs de Paz Padilla

"Per moltes vacunes que et posis el virus ja entra per una altra banda, i per tant t'infectes", va afegir Padilla sense dir en cap moment que les vacunes han evitat múltiples ingressos hospitalaris i el desenvolupament de símptomes greus. Un discurs que va deixar estupefactes a les dues presentadores que l'acompanyaven a Instagram i que van posar cares de circumstàncies. Tan va ser així que Anne Igartiburu va intentar tancar el tema: "Bueno a veure noies…", però Paz va seguir amb el seu relat.

"Les Delta i la Oritrón han mutat a Àfrica. El bo és que a Àfrica hi ha tanta gent immunitzada, que hi ha molt poca gent amb Covid, es pensa que aquest serà el final del Covid", va acabar dient Paz Padilla.

Els espectadors, Belén Esteban i Pilar Rahola, esclaten

"Li acabarà passant factura, i aquesta si que en un futur la veig al carrer sincerament, a Tele 5 estan acabant amb ella i la resta de canals no la volen i al teatre no crec que triomfi amb aquests discursos", ha escrit un usuari a Twitter. "No entenc com Tele 5 continua apostant per aquesta dona. Entenc que dona joc com a personatge per totes les polèmiques que l'envolten, però quan aquestes polèmiques atempten contra la salut pública igual haurien de començar a replantejar-s'ho", ha publicat una altra.

Pilar Rahola i la col·laboradora i companya de Padilla a 'Sálvame', Belén Esteban, han volgut deixar clar el seu rebuig a les declaracions de la còmica: "Hi ha coses innecessàries i aquesta n'és una d'elles. Ens hem de vacunar", ha escrit Esteban. "Mare de Déu santíssima! Com n'és d'agossarada la ignorància!", ha dit Rahola.

ETIQUETES:

Deixa un comentari